Äh, hurahdin sitten siihen lenkkeilyyn ihan kunnolla. Syytän tästä ainakin osaksi Jonnaa, joka viime viikolla hehkutti koukuttuneensa juoksemiseen miltei kerrasta. Pitihän sitä sitten pitkästä aikaa kokeilla ja nyt tulee juostua kävelyn lomalla pidempiäkin matkoja. Jos jaksaisin vielä treenata nuo nilkat kuntoon, voisin juosta ihan tosissani ilman pelkoa niistä kamalista muljahduksista. Minulla on jopa lappu lääkäriltä, jossa lukee, että neidillä on löysät nilkat. No hei kiitos! Olisivat edes antaneet jonkun siistin diagnoosin eivätkä lappua, joka saa minut kuulostamaan vain laiskalta! Hmph. Joka tapauksessa kalenterini näyttää alkuviikon osalta aika huolestuttavalta.;)

kalenteri

Joku kyselikin lenkkien laadusta ja vastailin, että olen vuorotellut 6 ja 12 kilometria aamuisin tyhjällä vatsalla. Jostain syystä kärsin pahasta olosta, jos olen syönyt parikin tuntia ennen lenkkiä, joten hoidan sen ns. pois alta heti aamusta. Ja juoksemistahan harrastan kuntokävelyn lomalla niin paljon kuin nilkat kestävät. Pienistä muutoksista se lähtee taas.:) Tosin veikkaan, että tällä viikolla lenkkeilyinto laantuu jo ja otan mukaan enemmän ryhmätunteja SATSilta.

tv2

Ja sitten siihen asuun. Teki melkein mieli hengailla lenkkivaatteissa koko päivä, mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt.;) En kuitenkaan meinannut aamulla päästä ottamaan asukuvia, koska viereistä taloa remontoivat raksamiehet olivat juuri asuntoni tasalla kymmenisen metrin päästä parvekkeestani. Nyt kävi kyllä niin hyvä mäihä, ettei mitään rajaa. Tummia, ilman paitaa työskenteleviä nuoria miehiä suoraan vastapäätä ikkunaani. Aivan kuin omistaisin liikkuvan Hunks-kalenterin!:D Huhhuh, kyllä voi olla elämä “rankkaa”.

tv1

mekko – H&M

Oikeastaan päivän asu on päivän kauppa-asu, sillä muuten olisin hengannut päivän luultavasti yöpaidassa tai bikineissä. Nyt kesämekko sai kelvata.:) Niin ja kuten huomaatte, joudun napsimaan asukuvan sisällä, koska parvekkeen lähistöllä oli turhan monta komeaa silmäparia. Hiuksetkin kiepautin vain märkinä kiinni, koska en jaksanut kuivata niitä ennen ulos lähtemistä. Sellaista tänään, pahoittelut epäselvistä kuvista! Saatan palailla tänne vielä illemmalla, kun on taas joku postaustorakka päässyt puraisemaan.;)