Muistatte varmaankin vielä muffinssipostaukseni ja sen suloisen muffinssin, jonka sain ihan itse aikaiseksi? Hyvä.:) Tahtoisin vinkata kaikille aiheesta kiinnostuneille Kakkusankarin muffinssisetistä, joka tekee muffinssitarvikkeiden tilaamisesta olisi entistä helpompaa. Muffinssisetit sisältävät muffinssivuoat, sokerihelmiä, pursotuspussin, kierretyllan, nestevärin, pussinsulkijan ja pursotusohjeita. Setin hinta on 19,90€ eli edullisempi kuin jos tuotteet ostaisi erikseen. Kakkusankareiden Terhi tahtoo lahjoa MouMoun lukijoita yhdellä muffinssisetillä, jolla saa aikaiseksi vihreällä kuorrutuksella sekä vihreillä hohtopalloilla (eli sokerihelmillä) koristeltuja söpöliinejä. Kiitokset Kakkusankarille palkintosponsoroinnista!<3

muffinssipaketti

Yllä olevan setin voit voittaa itsellesi hyvin yksinkertaisesti. Kommentoi tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä muffinssimaku on sinun suosikkisi. Reseptinkin saa tietysti jättää.;) Ilmoita sähköpostikentässä sellainen sähköpostiosoite, josta saan sinut kiinni, jos onnetar suosii kommenttiasi. Ja nyt vaan valitsemaan muffinsseista maukkainta! Arvonta päättyy perjantaina 28.5. kello 20:00.

Psst! Jos arpaonni ei suosi, näitä ihania muffinssitarvikkeita voi tilata helposti Kakkusankarien verkkokaupasta. Lisätietoa muffinssiseteistä löydät täältä.:)