Tiedättehän sen tunteen, kun kokeilette jotakin kosmetiikkatuotetta ensimmäistä kertaa eikä teillä ole oikein mitään odotuksia ja sitten tuote osoittautuukin aivan odottamatta todelliseksi helmeksi? Minulle kävi eilen niin! Eilisen pohjamudissa rypemisen jälkeen ajattelin rentoutua uudella naamiollani, jonka olin hakenut postista aiemmin päivällä. Hinkkasin öljyllä ripsipidennykseni pois ja levitin kasvoilleni naamion. Viiden minuutin aikana ihastuin niin, että päätin jakaa tämän kokemukseni täällä, sillä tiedän, että moni ihminen tahtoisi pienemmät ihohuokoset. Minä löysin oman taikakeinoni niihin eilen.:)

Thailand-kasvonaamio AvonPlanet Spa Thailand lotus flower

(deep pore cleansing face mask)

  • vaikutusaika 5 minuuttia
  • tuoksu toi mieleen Snören-karkit eli makeahko
  • koostumus ohut ja emulsiomainen
  • helppo levittää kasvoille

Naamio tuoksui miellyttävältä ja se alkoi kuivua lähes heti levityksen jälkeen. Kuivuessaan naamio muuttui lilasta valkoiseksi. Viiden minuutin vaikutusajassa ohut naamiokerros kuivui kokonaan ja alkoi jo hieman kiristää. Naami peseytyi helposti pois ja sen jälkeen ihohuokoset olivat huomattavasti pienemmät Tämä nousi uudeksi suosikiksi puhdistavan mutanaamion rinnalle!:)

Pieni miinus täyden kympin perään tulee suhteellisen voimakkaasta tuoksusta, jonka arvelen ärsyttävän herkimpiä käyttäjiä. Itselleni tuoksut eivät useinkaan aiheuta minkäänlaista ärsytystä, joten pidin kyllä tämänkin naamion tuoksusta.

Arvosana: 10-

Parempaa maailmaa tällä naamiolla ei saanut, mutta paremman ihon kylläkin. Parempi maailma odottaa kyllä edessä. Nyt, kun kesätöistä on kieltäydytty, edessä on enää muutama ratkaiseva puhelu ja sitten koittaa vapaus.:)