Olipa pitkä ja kummallinen päivä! Aamulla siivosin kaverini asuntoa, kun sain aamukahvista turhan paljon energiaa ja sama vireystaso jatkuu edelleen. Ehkä niillä turbopitkillä yöunillakin oli jotakin tekemistä asian kanssa. Kohta voisin lähteä purkamaan tätä intoani lenkkipolulle, en ole käynyt siellä taas vähään aikaan. Päivät kuluvat nykyään muissa jutuissa ja olin tosiaan pari pidempää jaksoa flunssassakin. Nyt olo on onneksi hyvä.:)

bb2

farkut – H&M

toppi – Gina Tricot

bleiseri – Topshop

kengät – H&M

Sikahalvalla eBaysta huudettu boyrfiend-bleiseri suvaitsi saapua eilen ja tykästyin siihen heti. Siksi se pääsikin koeajolle heti tänään, vaikka en yleensä tykkää pitää uusia vaatteita ja asusteita heti niiden saapumisen jälkeen. Jep, nää on näitä mun outoja periaatteita, joille ei löydy loogista selitystä!:D

bb1

Testasin tänään toista We Care Iconin huulikiiltoa, koska se sopi niin mukavasti päivän asuuni. Tuossa edellisessä kuvassa koitin siis esitellä sitä, miten nuo huuleni ja kynsilakkani sopivat kengänkorkojeni kanssa yhteen. En tiedä onnistuinko, mutta muikea kuva siitä syntyi.:) Annan itselleni anteeksi rintsikanolkainten vilkkumisen kuvassa, koska ne eivät muuten vilkkuneet tänään. Kaikki synnit anteeksi ja se o moro huomiseen!