Missasin täysin sekä Nelliinan että Emmin We Care Icon -tuotejaot, joten kun minulta kysyttiin, tahtoisinko kokeilla sarjaa, kiljahdin riemusta.:) Lehdistötiedotteen mukaan We Care Icon  on Sokoksen Suomessa kehittämä kosmetiikkasarja, jota ei testata eläimillä. Kyseessähän on muuten ensimmäinen Suomen tavaratalomaailmassa lanseerattu private label -meikkisarja.

we care icon

Sain itsellesi seuraavat We Care Icon -tuotteet:

–          Perfect Wear Natural Lift Makeup -meikkivoide

–          Natural Wear irtopuuteri

–          Natural Wear poskipuna

–          neljä Magnetic Eyes luomiväriä

–          Magnetic Eyes silmämeikkikynä

–          Magnetic Eyes kulmakynä

–          neljä erisävyistä  Magnetic Lips huulikiiltoa

–          Magnetic Lips huulipuna

–          Magnetic Lips huultenrajauskynä

–          Perfect Cover valokynä

–          kolme räiskyvänväristä kynsilakkaa

Kiukuttelin aiemmin asukuvissa punaisia kynsiäni, jotka lakkasin tätä postausta varten ja tässä on kyseinen lakka. Kynsistä tuli mitä tuli, mutta varsin kestävää tämä lakka ainakin on. Lakka on myös siitä hyvää, että minulle on sitä nyt aluslakan päällä kolme värikerrosta ja jälki on edelleen tasaista.:) Ja onhan tuo sävykin aivan ihana. Kuvassa siis sävy Perfect Candy Red, joka on pinkkiin taittava punainen. (Kuvassa se tosin näyttää oranssilta, huoh.)

lakatut_kynnet

Tavoistani poiketen ajattelin tehdä itselleni meikin uusilla suosikkituotteillani, jotta näette, miten kivoja nämä ovat in action.:) Tuskin kukaan teistä kostuu postauksesta, joissa on vain kuva meikkikasasta ja alla tekstiä siitä, kuinka innoissani meikeistä olen. Tottahan olen innoissani, mutta tästä lähtien kosmetiikkaa testataan käytännössäkin tässä blogissa. Ainakin vähän enemmän kuin ennen.

meikit

Tein siis itselleni meikin yllä olevan kuvan tuotteilla. Lähtötilanne oli vedellä huuhdellut kasvot, sillä en jaksanut lähteä mihinkään perusteellisiin meikinpuhdistusoperaatioihin siihen aikaan päivästä. Siksi siis ihon kunto ei näytä kovin hyvältä. (Ei ole ripsiä eikä kulmiakaan harjattu alkukuvaan, pahoitteluni.)

alkutilanne

Aivan aluksihan taputtelin iholleni ohuen kerroksen meikkivoidetta ja sipaisin valokynää silmänalusilleni. Sitten kokeilin eräältä meikkitaiteilijalta saamaani kikkaa ja taputtelin myös liikkuvat luomeni valokynällä. Se toimii kuulemma jopa puuteria parempana pohjustusaineena luomivärille.:) Valokynää tuli levitettyä myös huulten ympärille.

pohjustetut_kasvot

Seuraavaksi sudin tavoistani poiketen kasvoilleni poskipunaa. Se tuntui yllättävän luontevalta, vaikken sitä yleensä musistakaan käyttää. Olen enemmänkin aurinkopuuterityttöjä ja sitäkin vain silloin, kun ei laiskota. Poskipunani sävy on Prettiest pink.

punatut_posket

Levitin valokynityille(:D) luomilleni harmaata luomiväriä ja jätin kulmaluille pelkkää valokynää korostamaan korkeuseroja. Luomivärin sävy on Magic Anthracite.

maalatut_luometKumiini sipaisin kulmakynää pitkästä aikaa. Käytössäni oli ruskea kynä, jonka sävy on True Dark Brown. Hyvin nuo ripseni katoavat noin tummaan luomiväriin, onneksi edes toisesta silmästä näkee ripsien todellisen pituuden.;)

tummennetut_kulmat

Rajasin huuleni ehkä toista kertaa elämäni aikana suhteellisen neutraalinsävyisellä rajauskynällä, joka oli sävyltään Perfect Rose.

rajatut_huulet

Lopuksin kiillotin huuleni peittävällä huulikiillolla. Väri on aika sopiva arkeen, se ei mitenkään pomppaa silmille, mutta on silti kaunis.:) Sävy on nimeltään Natural Nude.

valmis_meikki

Pahoittelen kuvalaatua. Itseä ei ole helppo kuvata järkkärillä, uskokaa minua. Kostuitteko tästä meikkipostauksesta normaalia enemmän tai siis kannattaako näitä testiin saatuja meikkejä esitellä jatkossakin näin vai pitkin postauksia asujen yhteydessä, kun jotakin muistan kokeilla?:)