Ja näin töykeästi hän on unohtanut esitellä tuliaisensa.:/ Sain ulkomailta palanneelta ystävältäni tuliaisiksi ihana keittokirjan. (Lahjan antajan tuntien piti kyllä ensin kysyä, onko kyseessä keittokirja vaiko keittokirja!) Minun onnekseni kirja kuitenkin sisälsi reseptejä muihinkin kuin vain nestemäisiin nautintoihin. Helppoja ohjeita ja kauniita kuvia sisältävä sisältää sata aihepiireittäin kategorisoitua ruokaohjetta. Ohjeet ovat englanniksi, mutta helppoja kuin mitkä. Tai no, kemian tenttikirjojen jälkeen kaikki muu englanninkielinen materiaali on aina helppoa luettavaa.;)

keittokirja

Selasin ensimmäiseksi tietysti lihaosaston läpi. Myös paellan ohje näytti herkulliselta, sitä en olekaan vielä koettanut valmistaa. Odotan innolla seuraavaa vapaata viikonloppua ja kirjan korkkaamista. Sitä ennen aion kyllä lukea opuksen kannesta kanteen, olen tehnyt niin kaikille keittokirjoilleni!:D Ruokaohjeet ovat parasta iltalukemista.

espanjalaisia ruokaohjeita

En tiedä, ajoiko lahjan antaja tätä hieman takaa, mutta voisinpa luvata näin julkisesti, että kokkaan yhden ohjeen tuosta upeasta kirjasta ja ystäväni saa itse päättää, mikä se tulee olemaan. Mutta pliis, eihän sitten sitä, mihin pitää hankkia mustekalan mustetta?;)