Muiden bloggaajien kanssa on joskus tullut juteltua vakiokommentoijista. Nämä ihanat ihmiset jaksavat päivästä toiseen lukea blogejamme ja kommentoida tekemisiämme. Heiltä tulee kamalina päivinä piristäviä kommentteja ja hyvinä päivinä vielä vähän lisätsemppiä. Nämä lukijat tasapainottavat ilkeitä kommentoijia ja muistuttavat meitä bloggaajia, miksi kommentointimahdollisuus kannattaa pitää päällä. Minua on siunattu usealla vakiokommentoijalla ja tänään päätin, että on aika palkita muutama minun hartaimmista lukijoistani. Siispä Petra ja katjuskeli, kiitos teille!:) Tulitte ensimmäisenä mieleeni. Vastatkaa sähköpostiini, niin postimies piristää teitä pienillä meikkiyllätyksillä. (Katjuskelin gmail tosin kiukutteli eli jos ette saaneet sähköpostia multa, lähettäkää mulle osoitteenne.)

Tulipa muuten uskonnollinen olo, kun postauksen ensimmäisessä kappaleessa oli sekä siunausta että hartautta!:D Kiitokset myös muille kommentoijille. Niillekin, jotka ovat kommentoineet vain muutaman kerran. Teidän vuoksenne bloggaaminen on kivaa ja ihanat kommenttinne ovat ehkäpä parasta lääkettä tällaisina inhottavan synkkinä aikoina, joita pääni sisällä elelen. Ihanat ihmiset ansaitsevat ihania asioita eli positiivisuus kannattaa!

korvikset3

Aloitin aamuni tänään lähes turhalla opettajapuolen infotilaisuudella. Löin korviini suurimmat omistamani korvarenkaat, mutta ne eivät juurikaan näkyneet hiusteni lomasta. En vain muista pirullakaan, mistä nämä olen ostanut. Paljon mahdollista, että kyseessä oli jälleen kerran H&M. Joka tapauksessa pakollinen mätsääminen tapahtui tänään akselilla korvakorut-liivinnapit-luomiväri. Suoristin aamulla hiuksenikin päästäkseni eroon ponnarilaineista, mutta kun otin asukuvat infotilaisuuden jälkeen, hiukseni eivät olleen suoruudesta kuulleetkaan!:D

tupladenim1

liivi – H&M

paita – Panic in Paradise

farkut – H&M

laukku – o.i.s

korvikset – ?

rannekkeet – H&M

kengät – 2nd hand

Ja näin hän yhdisteli lahjakkaasti kahta eri sävyistä denimiä asussaan.;) Ensi kerralla molemmat fatkkukankaan ovat ehkä sinisiä, mutta vielä en uskalla heittäytyä niin radikaaliksi, vaan pitäydyn mukavuusalueellani.

tupladenim2

Pidemmittä puheitta jätän jälleen taakseni jäisen Jyväskylän ja lähden takaisin maalle. Tarvitsen nyt eläimiä, lumikinoksia, pikkusiskoani, saunaa ja maisemaa, jota rakastan. Ihmeellisen pupuni peräpääkin saattaa haljeta, ellen käy korjaamassa suklaamunia parempaan talteen. Palaan kyllä vielä, sillä ensi viikolla on ohjelmassa vaikka mitä. Viettäkää tekin rentouttava viikonloppu, mutta palatkaa viimeistään sunnuntaina tänne. Silloin löydätte täältä hieman omituisen kilpailun, jos saan itse sanoa.

tupladenim3

takki – Vero Moda

pyöreä kaulahuivi – H&M

Miau.