Voi elämä. Palailin juuri kotiin ihanan päivän jälkeen ja mitä täällä odottaa? Tasan 264 lukematonta sähköpostia! Kyllä, yhdessä päivässä. Pientä ahdistusta ilmassa, koska minulla ei olisi vieläkään aikaa lukea kaikkia. Vastaamisesta en edes ala puhua. Nyt pitää hengittää syvään.

Aloittelin farkuttoman viikkoni eilisissä vaatteissa ja yöpaidassa. Olen viettänyt koko päivän sisällä nauttien siitä, että olen nainen.:) Jouduin (eli pääsin) yllätetyksi ja minulle valmistettiin ihana naistenpäivän ateria jälkiruokineen kaikkineen. Olen nautiskellut maksimaalisesta hemmottelusta ja hyvästä seurasta niin, että leijailen melkein ilmassa. Itsehän en olisi tajunnut kuvata ateriasta todistusaineistoa, mutta hovikokki vaatimalla vaati.;)

Herkuttelimme pippurisilla pihveillä sekä rapeilla perunoilla herkullisen kastikkeen ja fetasalaatin kera. Jälkiruuaksi oli ihanat jäätelöannokset sekä Oscar-voittaja. Siis The Hurt Locker -elokuva, muuten olen aivan pihalla, mitä koko gaalassa tapahtui eikä minua okeastaan kyllä edes kiinnostakaan koko aihe.

naistenpaivaherkkuja

Taidan jatkaa vielä hetken tätä leijailua ja palailla noihin vähemmän tärkeisiin sähköposteihin myöhemmin. Ihanaa naistenpäivää kaikille! Julkaisen julkaisemattomat kommentit kunhan viitsin ja vastailenkin niihin sitten samalla. Tänään saa olla laiska, mutta huomenna pitää keksiä jo jotakin vaatteita päälle. Blaah, olen ihan onnesta sekaisin vieläkin. Kiitos tästä päivästä!<3