Yksi läpi, liian monta jäljellä! Yläleuan ikenestä putkahti melkein tasan kahdeksankuukautissyntymäpäivänä läpi ensimmäinen hammas. Sitä ennen ikeniä hinkattiin ja hangattiin, kuolaakin tuli vähän enemmän kuin normaalisti. Illalla ennen puhkeamisyötä vauva oli kuuma ja aamulla taas ärsynyt. Muita oireita en huomannut. Nyt vaan toivon, että seuraavat legopalikat putkahtelevat näkyviin yhtä kivuttomasti. Kutinaa meillä hoidetaan maissinaksuilla, riisikakuilla, puruleiluilla, karheilla harsoilla ja äidin sormilla. Pieni pullaposki näyttää varmasti erilaiselta sitten, kun suu on täynnä hampaita. Jotenkin en malta odottaa, mutta toisaalta tahtoisin pysäyttää ajan tähän. (Kun kukaan ei ole vielä rouskaissut nännistäni.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äitiyspakkauksessa tuli ensihammasharja ja mietiskelen nyt, koska tämä kannattaa ottaa käyttöön. Hetikö, kun ensimmäisestä hampaasta on osa näkyvissä vaiko vasta sitten, kun hampaita on useampi? Ja koska hammastahna hyppää mukaan kuvioihin? Aivan uusi maailma tämä hammasmaailma. Tuon harjan toisessa päässä on nystyräinen osa, jolla ajattelin alkaa hieroa vauvan ikeniä, jos kutina helpottaisi vielä enemmän. En osaa edes kuvitella, miten ärsyttävältä hampominen tuntuu. Varsinkin, kun ei osaa ääneen kertoa, miltä tuntuu ja mikä auttaisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me jatkamme uteliaan lattialuutun kanssa päivää kaksin kotona. Onnekkaaat ravintolisätestiryhmäläiset on arvottu tänään aamupäivällä. Kurkista tämän postauksen lopusta, osuiko arpa juuri sinuun. Tuon hiusravinnekuurin lisäksi aloittelen erästä toistakin hoitojaksoa, siitä kirjoittelen myös lisää pian. Kerään vaan ensin rohkeutta julkaista kuvat vatsani nykyisestä tilanteesta. Löysä, arpinen nahka kun ei ole mitään kaunista katseltavaa, mutta tässä testissä vertailukuvat ovat kullanarvoiset. Nyt palaan Siskoni on noita -sarjan pariin, kun poikakin nukkuu sopivasti päiväuniaan. Huomasitteko muuten jo, että toisen blogini puolella vietetään tuoksuteemaviikkoa? Jos kevään ja kesän luottohajuvesi on vielä hukassa, kannattaa seurailla tämä viikko postauksiani, sillä niiden avulla saattaa löytyä uusi suosikki. Ihanaa sateista maanantaita kaikille! 🙂