OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… Eurolavoista!

Se siitä reaaliajassa postaamisesta. Muistin juuri, että tarkoitukseni oli jakaa sisustusinspiraationi teille jo viime vuoden puolella. Ihastuin nimittäin jouluna Rovaniemellä vieraillessani mieheni isän kasaamaan sohvaan, jonka runkona toimii puinen lava poikineen. Lavat on maalattu valkoisiksi, käsitelty “kuluneiksi” ja niistä on rakennettu kulmasohva selkänojineen. Harmi, kun en tajunnut ottaa lähempää kuvia kokonaisuudesta, sillä selkänojiahan ei näissä kuvissa nyt sitten näy ollenkaan. Sohvan lisäksi ajatuksissani ihastuttaa idea rakentaa puulavoista sohvapöytä tai jopa jonkinlainen lipastoviritelmä. Minun sohvapöytäni ei olisi kuitenkaan valkoinen, vaan ehkäpä musta tai puunvärinen. Uudesta kodistamme, johon tässä alkuvuoden aikana muutamme, puuttuu sohvapöytä ja lipastoja, joten huonekalut tulisivat ihan tarpeeseen. Kyse ei ole vain hölmön naisen hurahtamisesta trendi-ilmiöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaalea sohvakokonaisuus herätti mieheni valokuvausvaiston ja vaikka näissä nyt kasvot näkyvätkin, ajattelin jakaa kuvat kanssanne. Kuvissa esiintyvän punakan pikkumiehen, joka tuntuu pitävän tuota tummansinistä Onepiece-haalaria kotinaan, lampaannahkaiset asusteet joululomallemme Lappiin tarjosi Jollyroom. Asusteet ovat Little Jalo -merkkiset ja näitä saa valkoisen lisäksi myös myyränharmaina. Omat suosikkini ovat nuo lapintöppöset, jollaiset huolisin salamana itsellenikin. Pojan isi taas ihastui tuon ekologisen ruotsalaismerkin karvavuoriseen hattuun. Lapaset ovat siitä hyvät, että niissä on tarrakiinnitys, mikä helpottaa huomattavasti asusteiden pukemista hurjasti huitovalle vauvalle. Meillä ollaan nyt siinä vaiheessa, että vaunusta lentää ulkopuolelle milloin tumppua ja milloin taas pojan jalkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En itse ole kovin hyvä ottamaan minkäänlaisia inspiraatiokuvia, mutta kun perheemme yksi jäsen sen taidon osaa, lainailen ehkä jatkossakin miehen ottamia kuvia blogin puolelle. Tuo kaiutinkuva oli minun ideani, vaikka siinä ei olekaan sen suurempaa pointtia toisin kuin sohvasta otetuissa kuvissa, jotka tahdoin sisustusinspiraation vuoksi talteen Ehkä musiikkiteemaisen kuvan voi käyttää vaikkapa pojan puolivuotissyntymäpäiväkutsuun, joissa lupaillaan vieraille hyvää musiikkia hyvässä seurassa. Puoli vuotta tuli täyteen tänään aamuyöllä, mutta juhlat taidamme järjestää vasta ensi kuussa, kun muuttorumba on toivon mukaan ohitse. Saa nähdä, päätyykö kuva vain omiin kuva-arkistoihin vai keksiikö sile käyttöäkin. Kuvaushetken jälkeen hyvin topattu ja asustettu poika lähti mukanamme Helsinkiin, mutta sohva jäi valitettavasti Rovaniemelle. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA