P8020009 P8020010 OLYMPUS DIGITAL CAMERA P8020012 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beben isi sai muutama päivä sitten jostakin pakkomielteen leikkimattoihin. Long story short – nyt meillä on ylihintainen viidakkomatto mummolan lattialla. Ideaparkin Toys”R”Us-liikkeestä löytyi oikeanlainen matto, jota on tänään testailtu ahkerasti. Nyt tuntuu, ettei pakollisia hankintoja ei ole enää juurikaan tehtävänä, sillä pinnasänky, joka tulee käyttöön Vaavisängyn vuokra-ajan päätyttyä, on vihdoin matkalla luoksemme. Vaatteita tekisi mieli ostaa pienelle kokoajan, mutta tiedostan, etten tarvitse niitä yhtään lisää. Nyt keskitytään nauttimaan kaikesta, mitä jo omistetaan ja jätetään shoppailu hetkeksi kokonaan. Viidakkoon siis köllimään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Asiasta kolmanteen. Miten niin imetystraumoja, kun näin viime yönä unta, että oikeanpuoleisen rinnan nännini irtosi(!) ja etsin koko yön lääkäriä, joka suostuisi tikkaamaan sen takaisin kiinni?! 😀

Edit: Suljin postauksen kommentoinnin satojen spämmikommenttien vuoksi. Muita postauksia voi kommentoida normaalisti ja sähköpostikin toimii, jos on kommentoitavaa!