P1010001

Saatan olla maailman itsetuhoisin bloggaaja, kun julkaisen itsestäni näin urpon videon, mutta menköön nyt jälleen kerran! Ihan teidän iloksenne. Äitiyspakkaus lojui lattialla muutaman päivän ennen kuin ehdin avata sen. Halusin hoitaa kaikki työt ennen huvia ja pakkaus motivoikin hyvin, sillä halusin kuollakseni avata sen. Mammalomaa edeltäneet työt tulikin hoidettua ihan supervauhdilla. Päätin sitten avata pakkauksen vielä videolla, jotta reaktioni pakkauksen sisältöön olisivat mahdollisimman aidot ja tuoreet. Sen pidemmittä puheitta julkaisen ensimmäisen videopostaukseni tämän blogin puolella. Jatkossa videoitani voi seurata myös Vimeo-tilini kautta.

Kuten tuossa videolla jo mainitsin, äitiyspakkauksen kannesta löytyy typistetty sukupuu vauvalle. Emme ole vielä täyttäneet omaamme, sillä ajattelin ostaa jostakin vauvakirjan, johon saa täytettyä laajemman sukupuun, jonka avulla lapselle voi sitten joskus esitellä molempia sukuhaaroja. Tästä tulikin mieleeni, että kävin muutama viikko sitten kertomassa mummolle, että hänestä tulee isomummo. Näin meidän suvussa. Ei ole turhaan tapana huudella omista asioista, kun suvun edellinenkin raskaus tuotiin julki vasta muutama kuukausi ennen synnytystä. Joku voisi tällaisesta loukkaantuakin, mutta itse  ainakin arvostan ihmisen omaa tilaa ja päätöstä, koska raskaudesta puhutaan. Varsinkin, jos raskaus ei ole ollut ihan helppo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Listasin tähän postaukseen muutamat suosikkijutut tuosta äitiyspakkauksesta. Oranssit pallopotkuhousut ovat mielettömän söpöt ja niissä on vielä haaroissa nepparit, jotta vaippaa on helpompi vaihtaa. Sain muilta äideiltä mukavan paljon vinkkejä suosia nepparihaaroja ja kietaisubodyja, joten oli kiva, kun äitiyspakkauksesta löytyi jo tällaisia käteviä vaatteita. Toinen vaateihastukseni on kevyttoppapuku, joka tosin näyttää aivan jättimäiseltä vielä. Apinakuvioinen peitemakuupussi on myös kokoluokkaa “valtava”, mutta sitäkin suloisempi. Luulisi, että tuolla makuupussin uumenissa pikkuisella on turvallinen olo.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA P1010007 P1010008

Äitiyspakkaus sisälsi myös pienen paketin tarvikkeita vauvalle. Tai no, olihan siellä isille ja äidillekin jotakin, mitä fiksuna videolla jo kommentoinkin. Mietin ensin, leikkaisinko kyseisen kohdan videosta pois, mutta aivan sama. Olenpahan myöntänyt julkisesti kantani seuraavaan lapseen. Tuo vauvaharja hymyilytti jotenkin erityisen paljon, sillä muistan käyttäneeni omaa vauvaharjaani vielä todella vanhana, minkä jälkeen se siirtyi kissallemme turkinhoitovälineeksi. Todellista hyötykäyttöä, voisin jopa sanoa! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA