SIS. *PR-TUOTTEITA

Mistä tietää, mitä purkit ovat hintansa arvoisia ja minkä purnukan ostamalla hukkaa pahimmillaan monta kymppiä? Ei kai mistään. Mutta toisaalta, jos ihosi on pintakuiva, silmänaluksesi tummat ja helposti turpoavat ja hiuslaatusi luonnonpörröinen, saat tästä postauksesta hyviä vinkkejä. Listasin tuotteita, joita olen käyttänyt tänä vuonna paljon, mutta rehellisyyden nimissä joitakin tuotteista olen käyttänyt jo vuosia. Mitään uutuuksia en siis pyrkinyt listaamaan. Toissavuoden listalta on mukana kaksi tuotetta. Etäilyn vuoksi olen keskittynyt enemmän ihonhoitoon kuin meikkaamisen, joten mukana on vai yksi tuote värikosmetiikkaa.

Kora Organics / Soothing Moisturizer

Tässäpä kosteusvoide kuivalle ja herkälle iholle. Tämä rauhoittaa ihoa ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Sopii sellaisenaan päivävoiteeksi ja öljy- tai seerumitipan rohkaisemana yövoiteeksi. Tuubi on hintava, mutta kestää todella pitkään käytössä. Kun mikään muu voide ei tunnu “riittävän” iholleni, tämä riittää.

Ekopharma / Hilla Hellä 2-in-1 vartalokuorintaöljy

Tämä bambujauheen avulla ihoa kuoriva aine sisältää täydellisen kokoiset kuorintamurut, mutta ei siinä kaikki. Koska kyseessä on öljykuorinta, tämän jälkeen ei tarvita kosteusvoidetta, vaan suihkun jälkeen ihon tuntuu kosteutetulta. Tätä parempaa kuorintaa vartalolle ei vaan ole olemassa. Ja vielä kotimaista luonnonkosmetiikkaa!

*KEVIN.MURPHYSESSION.SPRAY

Kehun tätä ainakin viidesti vuodessa blogissa ja vähintään yhtä usein Instagramissa, mutta jokainen kehukerta on ansaittu. Tätä hiuslakkaa ei vaan voi syrjäyttää suosikkilistallani. Kertaan vielä viimeisen kerran tänä vuonna, että lakan koostumus on nerokas, sillä vaikka pullon suihkuttelisi kylppärissä tyhjäksi, sinne ei jäisi leijumaan hienojakoista sumupilveä. Lakkahiukkaset laskeutuvat heti eivätkä jää ilmaan leijumaan ja ajaudu siitä hengitysilman mukana suihkuttelijan keuhkoihin.

*Cattier Paris / White Clay Scrub

Kirjoitinkin juuri tästä brändistä vähän pidemmän postauksen, mutta kertauksena kerrottakoon, että piparminttuinen kasvokuorinta on luonnonkosmetiikkaa ja sen tehoaineena on valkoinen savi. Liian tymäkkä tämä kasvokuorinta ei kuitenkaan ole, vaikka savi imeekin itseensä epäpuhtauksia, sillä kuorintavoiteen sisältämä jojobaöljy kosteuttaa ihoa.

*Unna Nordic / TAIMI Vitamin C Treatment

Kun vuodenaika vaihtuu, ihoni alkaa usein puskea näppylää. Pahimpia ovat sellaiset ihonalaiset, paiseita muistuttavat finnit, joita ei saa edes puristettua ulos. Niihin auttaa vain ja ainoastaan C-vitamiinikuuri, joka nostaa ne ihon pintaan. Lue postaus kuurista täältä.

Huom! Postauksen kuvissa on eri tuote, mutta pullo on samanlainen.

Mádara / Anti-Pollution CC-Cream

Jäin tähän koukkuun ensimmäisestä kokeilusta. Mainitsinkin jo ihoni olevan pintakuiva, mikä varsinkin talvella korostuu, kun meikkivoide tarraa kiinni kuiviin kohtiin ja näyttää karsealta. Tämä CC-voide sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon, eli kun puhtaalle iholle suihkuttelee hoitovettä ja levittää sitten kasvoille tämän voiteen, saa kiitokseksi tasaisen ihonsävyn ja kuin taikaiskusta katoavat kuivat “röhelmät”. Alle ei tarvita kosteusvoidetta!

Frantsila / Luonnon käsidesi -spray

Käsidesi voi haista pilaantuneelta tequilalta tai sitten yrttiseokselta, jonka tuoksua tekisi mieli nuuhkia koko ajan. Tämä kotimainen käsidesi on pakattu näppärään pikkupulloon ja se kulkee aina mukanani. Mm. auringonhatun ja kehäkukan luomuyrttiuutokset nostavat ihon luonnollista vastustuskykyä samalla, kun glyseriini ja aloe vera kosteuttavat käsien ihoa.

The Ordinary / Caffeine Solution 5% + EGCG Eye Serum

Löydettyäni tämän tuotteen järkytyin siitä, montako kymppiä olen tuhlannut kalliisiin silmänympärysvoiteisiin, kun olisin alle kympillä saanut turvotusta poistavaa kofeiiniöljyä. Tämän kerrotaan myös häivyttävän pigmenttihäiriöitä, mutta niitä minulla ei (vielä, kiitos geenieni) ole. Käytän tätä vain silmien alle niinä aamuina, kun silmänalukset ovat turvoksissa.

*KEVIN.MURPHY / HYDRATE-ME.MASQUE

Jumalaisella tuoksulla siunattu, hiuksia korjaava ja silottava hiusnaamio on suosikkini hiusnaamioista. Tämä antaa runsaasti kosteutta kiharoille, paksuille ja värjätyille hiuksille. Jos tuntuu, että latvasi ovat niin huonossa kunnossa, että vain leikkaaminen auttaa siistimään hiukset, kokeile tätä. Et tule pettymään!

Skincity Essentials / The Face Sponge

Tämä sukelluspukukangasta muistuttava puhdistusieni korvaa vanulaput mennen tullen! Niitä ei tarvita, kun tällä voi sekä puhdistaa koko kasvot että poistaa täsmänä vaikkapa silmämeikin. Toimii niin geeli-, vaahto- kuin maitomaisenkin puhdistustuotteen kanssa. Pesuliina on bakteereja torjuvaa materiaalia ja tuntuu iholla ihanalta.

Lopuksi erityismaininnat vielä Kolme Cosmeticsin kehäkukkakasvovoiteelle sekä Cattier Parisin öljyseerumille! Mikä tuote sinusta on ollut vuoden paras? :)