TUOTE SAATU / HILLANKAUPPA

Tilanne oli edennyt jo hurjaksi. Kun kurtistin kulmiani, niiden välissä lymyävät ihonalaiset pahkurat kiristivät ihoa. Niitä kasvoi aina vain lisää eikä niitä voinut puristaa ulos. Jos yritti, ne turposivat tuplakokoisiksi. Meikkivoiteenkin alta näkyi epätasainen iho. Selailin paniikissa erilaisia kasvohoitoja pelastusta etsien. Tiesin alipaineen imaisevan mustapäät mennessään, mutta nämä pirulaiset lymyilivät ihon pintakerroksen alla niin, ettei pieni ihoimurikaan olisi auttanut. Kasvoharjaus vain ärsytti pahkuroita eikä kuorintarakeista tuntunut olevan mitään apua. Silloin sain viestin, joka pelasti otsani.

Unna Nordicin TAIMI Vitamin C Treatment – kuuriseerumi kuulosti aivan liian hyvältä ollakseen totta. Seerumi kiihdyttää ihon uudistumista, joten jo parin viikon käytön jälkeen ihon pinnalla näkyy mustapäitä ja jopa pieniä valkopäitä. Ihanaa! Siis jos se toimi… Suuren pitoisuuden C-vitamiinikuuri on iholle järkytys ja hennosta nipistelystä varoiteltiin, mutta lähdin rohkeasti kokeilemaan seerumia saatuani sen Hillankaupasta testiin

Paketissa tulee 20ml seerumia ja 2g C-vitamiinijauhetta eli askorbiinihappoa. Lopullinen tuote syntyy, kun jauhe kipataan seerumipulloon ja sekoitetaan. Valmis seerumi sisältää 10% askorbiinihappoa ja on muiden Unna Nordic -tuotteiden tavoin kotimaista luonnonkosmetiikkaa sekin. Tuotetta ei todellakaan myydä tyhjillä lupauksilla. Kurkkaapa vaikka INCI, jossa C-vitamiini on veden jälkeen seuraava ainesosa eli sitä on määrällisesti toiseksi eniten:

Aqua, Ascorbic Acid, Betula Pendula Sap, Biosaccharide Gum-1, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Gluconate, Citrus Limon Fruit Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Limonene.

Aloitin käytön hieman skeptisenä käyttäen seerumia ensimmäisinä iltoina vain hetken ajan ennen kasvoveden taputtelua iholle. Muutaman päivän jälkeen aloin käyttää seerumia myös aamuisin ja annoin iltaseerumin vaikuttaa jopa 15 minuutin ajan muutamina iltoina viikossa. Poskieni iho on herkkä, joten käytin tätä seerumia vain otsan ongelmakohtaani ja leukaani. Paras osuus alkoi puolentoista viikon jälkeen, kun otsani tukkeumat pyrkivät pintaan pieninä valkopäinä. Niiden olisi varmaankin pitänyt antaa kadota itsestään, mutta puristelin niitä onnessani ja kuurin jatkuessa niitä en enää jossakin vaiheessa tullut pintaan. En kehdannut laittaa kuvaa, jossa näppylöiden puhkeaminen oli pahimmillaan. Tuo ylempikin on jo vähän siinä rajalla. Harmi, ettei siitä näy ihonalaisten paiseiden määrää.

Kolmen viikon kuurin jälkeen seerumi on nyt lähes loppu. Se ei säily, vaan on käytettävä kuuden viikon sisällä sekoittamisesta, joten ehdin hyvin käyttää koko kuurin ennen kuin sen teho heikentyy. Ohjeissa varoiteltiin kuurin kuivattavan ihoa ja niinä iltoina, joina levitin hoitovettä kasvoilleni seerumin jälkeen vain kevyesti, ihoa kiristi vielä yövoiteenkin jälkeen. Onneksi Varpu-hoitovettä oli vielä jäljellä, muutama kerros sitä auttoi kiristelyyn.

Tällä hetkellä ihoni voi hyvin ja tiedän, että kun se tukkeutuu seuraavan kerran, en edes harkitse satasen kasvohoitoa, vaan tilaan uuden, puolet halvemman seerumikuurin kotikäyttöön. Tosin, jos niskani ja purulihakseni ovat kuitenkin jumissa, suuntaan suosiolla Metsäelämys-kasvohoitoon. Mutta nyt onkin kyse tukkeumista eikä jumituksista. Ja tukkeumiin auttaa C-vitamiinikuuri. Se on nyt testattu!

Tilaa C-vitamiinikuuriseerumi Hillankaupasta TÄÄLTÄ!