KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / CATTIER PARIS

Hei, saavuitpa sopivasti! Olin juuri kirjoittamassa ylös muistiinpanoja erään suosikkiluonnonkosmetiikkamerkin tuotteista. Viimeksi kirjoitin edullisesta merkistä, joka sopii jokaiseen budjettiin. Nyt siirryn luksuskategorian tuotteisiin, joiden hinnat ovat tosin edelleen ok, sillä sisältö vastaa hintaa täydellisesti.

Onko Cattier Paris tuttu merkki? Itse tutustuin merkkiin vasta puolisentoista vuotta sitten kunnolla. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen, miten kivat pakkauskoot Cattierilla on. Esimerkiksi misellipuhdistusgeeli myydään 200ml purkissa, joten rahoilleen saa vastinetta kunnolla. Toiseksi ymmärsin, että nämä vaatimattomat purkit kätkevät sisälleen upeita tuotteita. Tärkeintä on tietää, mitä tahtoo ja tarvitsee. Merkin kaikki ihonhoitotuotteet ovat ECOCERT-sertifioituja.

White Clay Scrub on harvoja kasvokuorintoja, joissa enää käytän rakeita. Tämän savikuorinnan rakeet ovat ihan pieniä. Niiden tehdessä iholle taikojaan, jojobaöljy kosteuttaa ja suojaa, kun taas piparminttuöljy raikastaa ja ehkäisee epäpuhtauksia iholla. Tämä on voimakas kuorinta, joten käytän tätä vain muutaman viikon välein enkä milloinkaan couperosa-kohtiin eli poskipäihini. Otsalle ja leualle tämä on täydellistä. Cattierin tarina yli 50 vuotta sitten. Silloin kaikki alkoi savipohjaisista tuotteista ja ne ovat edelleen sarjan sielu.

Soothing Micellar Gel on hellävarainen kasvojenpuhdistusaine, jossa supertrendikkäät misellit ovat nesteen sijaan hauskasti geelimuodossa. Geelin pellavauute rauhoittaa ihoa ja ehkäisee samalla ärsytystä. Puhdistusaine sisältää mm. vaaleanpunaista savea ja couperosaisen ihon parasta ystävää eli ruusuvettä. Ruusuvedellähän lotraan sellaisenaankin, koska ihoni on taipuvainen punoitukseen. Geelimuotoiset puhdistusaineet kuivattavat joskus ihoani niin, että se alkaa puskea näppyä, mutta tämä on tarpeeksi hellävarainen herkälle iholleni.

Sheabutter on nimensä mukaisesti pelkkää karite- eli sheavoita. Tätä voita käytetään laajasti ruoanlaitossa, hiustenhoidossa, kynttilöiden valmistuksessa sekä luonnonlääkkeiden ainesosana. Suosittelen tätä siksi, että sheavoi on ihanan rasvaista. Rakastan tätä laajan vitamiinipitoisuuden vuoksi! Sheavoin sisältämät A-, D-, E- ja F-vitamiinit kosteuttavat ihoa sekä suojaavat sitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Opin vasta tällä viikolla, että F-vitamiinilla viitataan rasvahappoihin. Käytän tätä voidetta pojalleni kylminä päivinä pitämään pienet kädet kunnossa ja posket pehmoisina. Myös pakkasen vuoksi leijailevat sähköiset ja kuivat hiukset taltutetaan sipauksella tätä hetkessä.

Tinted Sun Protection Cream saapui elämääni kesällä, mutta aurinkosuoja ei ole vain kesätuote. Ehei, ei todellakaan! Talviaurinko on julma iholle, ja jos saamme kunnon lumihanget, lumi heijastaa auringonsäteitä iholle joka suunnasta. Jos harrastat esimerkiksi hiihtämistä, tämä voide on uusi paras ystäväsi. Tässä suojakertoimen 50 aurinkovoiteessa on kevyt nude sävy, joka universaali eli sopii kaikille luoden iholle kuulaan pohjan ja häivyttäen kevyesti juonteita. Joko näit kesäisen videoni tämän peittävyydestä ja pysyvyydestä pitkän päivän jälkeen täältä. Tiedäthän minun kärsivän todella tummista silmänaluksista? Näkyykö niitä videolla? Niinpä! Voide tekee ihosta ohuella kerroksella UPEAN, vaikka sisältö on lähes nestemäistä.

Redensifiante Serum Oil on edelleen suosikkituotteeni Cattier Paris -valikoimista ja se taitaa samalla olla myös sarjan arvokkain tuote. Tämä smurffilimonadilta tuoksuva seerumi on anti-age -linjan tuote, mutta olen niin koukussa, etten luovu tästä, vaikka en ehkä vielä tarvisisi tällaisia elvyttäviä ja ihon luontaista kollageenin tuotantoa tukevia tuotteita.  Öljyn vadelmansiemen-, jojoba-, avokado- ja makadamiaöljy kuitenkin ravitsevat ihoa sellaisella teholla, että kokeilun jälkeen tähän jää takuulla koukkuun. 30 millin pipettipullo on riittoisa ja koostumus niin ohut, että seerumi imeytyy hetkessä. Jos et ole ostanut äidillesi vielä joululahjaa, harkitse tätä vakavasti.

Voita kolme suosikkituotettasi!

Jos tuntuu siltä, että kaipaisit pukinkonttiin läheisillesi tai kylpyhuoneen kaappiin itsellesi luksusluonnonkosmetiikkaa suoraan Pariisista, tämä arvonta on juuri sinulle. Sen voittaja saa valita itselleen kolme Cattier Paris -tuotetta, joten kisakysymys kuuluu, mitkä kolme tuotetta tahtoisit tässä postauksessa esitellyistä voittaa itsellesi? Osallistumisaikaa on perjantaihin 11.12.2020 kello 22:00 asti. Tasapuolisesta arpaonnea kaikille! :)