KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

On paras aika vuodesta. Kyllä, myös joulun vuoksi, mutta toisaalta myös siksi, että moni suosikkibrändini tuo myyntiin jouluksi upeat lahjapakkaukset. Niitä ostamalla säästää usein monta kymppiä verrattuna siihen, että ostaisi pakkauksen tuotteet yksitellen. Tänä vuonna KEVIN.MURPHY toi myyntiin viisi Holiday 2020 -pakkausta, joista esittelen kolme mielestäni parasta. Postauksesta puuttuvat Take Away ja Baby Angel.

Oma hiuslaatuni kaipaa paljon huolenpitoa ja kosteutta. Tänä vuonna tuntuu, että lahjapakkausten teemana on oikeasti korjata hiusta eikä vain hämätä sitä näyttämään parempikuntoiselta. Ei sillä, että KEVIN.MURPHY-tuotteet koskaan keskittyisivät vain feikkaamaan tuloksia, mutta joulupakkaukset ovat tällä kertaa sisällöltään ihan puhdasta kultaa. Luvassa on kosteutusta, vahvistusta ja tuuheutusta upeissa pakkauksissa. Valitse suosikkisi ja voita se postauksen lopussa!

Shine Bright -paketti on kuin tehty heille, jotka aikovat loistaa ja kimaltaa jouluvalojakin kirkkaammin. Omat talvisuosikkini eli kosteuttavat, kakaduluumu-uutetta sisältävät HYDRATE-ME-sarjan shampoo ja hoitoaine saivat pakettiin seurakseen legendaarisen YOUNG.AGAIN -hiusöljyn. Tiesitkö, että YOUNG.AGAIN on itse asiassa hiusten oma anti-age -tuote? Sen sisältämä ikikukka ehkäisee happivaurioita ja hiusten ennenaikaista vanhenemista. En tiedä, voiko kenenkään hiuksissa olla Suomen talvisäässä liikaa kosteutta, joten suosittelen tätä pakkausta kaikille iästä, sukupuolesta ja hiustyypistä huolimatta.

Fresh Blonde -paketti on täydellinen pakkaus klassiselle viileälle blondille. BLONDE.ANGEL -sarjan shampoo ja hoitoaine sisältävät violettia pigmenttiä, joten ne ylläpitävät hiusvärin viileyttä turvallisesti samalla hoitaen ja kosteuttaen hiusta. Shampoon runsaasti A-vitamiinia sisältävä murumuruvoi parantaa hiusten kiiltoa, kun taas hoitoaineen E-vitamiinia sisältävä brasilianpähkinäuute muodostaa hiuksen pintaan suojaavan kalvon, joka ehkäisee kosteuden haihtumista hiuksista. Lahjapakkauksen avulla hiusväri pysyy kauniimpana pidempään ilman liiallista pesua, sillä paketin inkiväärintuoksuinen FRESH.HAIR-kuivashampoo pidentää pesuväliä.

Viimeinen eli Blushing Bedroom -paketti tuo apua volyymista haaveileville, joiden haaveita ja hiuksia pipot sekä “jouluinen” räntäsade latistavat. Tämän paketin sankareina toimivat PLUMPING-sarjasta tutut shampoo ja hoitoaine. Tämä shampoo on oikea ihmetuote, sillä sen ainesosat auttavat myös ehkäisemään hiustenlähtöä ravitsemalla hiustuppea ja stimuloimalla hiuspohjan verenkiertoa. Viimeistelytuotteena taas on BEDROOM.HAIR -tekstuurisuihke, joka jättää hiukset kiiltäviksi, pehmeiksi ja luonnollisen liikkuviksi eli on juuri tällaisen luonnollisista hiuksista pitävän mieleen.

Instagramin puolella on arvonta 16.12.2020 kello 22:00 asti, jossa voit voittaa itsellesi haluamasi KEVIN.MURPHY-lahjapakkauksen . Osallistu TÄÄLLÄ!