KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOUSE OF ORGANIC

*LINKIT KAUPALLISIA

Tänään alkoivat perinteiset *Luonnonkosmetiikkapäivät suomalaisessa House of Organic -nettikaupassa. Oletko koskaan osallistunut tähän alehulinaan? Itselleni tämä on jo ties kuinka mones kerta. Laadukasta luonnonkosmetiikkaa tulee ostettua silloin, kun se on tarjouksessa, joten jos olet kanssani yhtään samantyylinen alehaukka, nyt on aika iskeä ja täydentää varastot tai ostaa testiin juuri se tuote, jota olet somessa ihmetellyt, mutta et ehkä vielä raskinut ostaa. Hyaluronihappokasvosuihke – puhun nyt juuri sinusta!

Mihin asti Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät?

Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät tälläkin kertaa keskiviikosta sunnuntaihin eli 17.2.-21.2.2021, ja tarjoukset vaihtuvat tuttuun tapaan päivittäin. Ota siksi talteen seuraava jippo. Lisää ostoskorissa koodi “YHDISTÄ” ja eri päivien tilauksesi yhdistetään ja toimitetaan postikuluitta. Tilauksia aletaan pakata maanantaina 22.2. Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouskalenterin löydät alta. Klikkaile se läpi ja jatka sitten postauksen lukemista ja tutustu minun kampanjatuotesuosituksiini House of Organicilta saamieni tuotteiden kautta.

LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVÄT:

Aamu alkaa aina kasvojenpuhdistuksella. Sen jälkeen vielä kosteille kasvoille suihkitaan *Bybin Mega Mistiä (norm. 34,90€, tarjouksessa keskiviikkona 26€), joka kosteuttaa ihoa koko päivän. Mega Mist kasvosuihke sisältää paljon hyaluronihappoa, joka tunnetusti tehokosteuttaa, lisää ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee ihon vanhenemista. BYBIn kasvovesi sisältää hyaluronihapon lisäksi ruusua, appelsiininkukkaa, granaattiomenaa sekä merilevää. Suihke on tärkeä suihkia kostealle iholle, jotta hyaluronihapolla on kosteteutta, jota sitoa. Muuten se saattaa jopa kuivattaa ihoa entisestään. Tämä on paras kokeilemani hyaluronihappotuote ja olen ostanut tätä useamman pullon jo ennen tätä yhteistyötä.

Päivävoiteeksi levitetään *Bybin Beauty Day Defence -suojaava päivävoide (norm. 29,90€, tarjouksessa torstaina 22€), jossa on aurinkosuoja 30. Täyteläinen, nopeasti imeytyvä kasvovoide antaa päivittäisen suojan ympäristöstä tulevia stressitekijöitä vastaan samalla kosteuttaen ihoa. Tykkään varsinkin pakkaspäivinä sekoittaa päivä- ja yövoiteeseen tipan suosikkiseerumiani, mutta tämä A-vitamiinipitoinen voide tuntuu niin ravitsevalta, ettei seerumia tarvita muualle, kuin kuivuudesta hilseileville poskilleni. Bybiltähän löytyy seerumeitakin ihan joka lähtöön! Yksi esimerkiksi suojaa älypuhelinten ja tietokoneiden sinivalolta.

Kun pohja on kunnossa, lisätään arkimeikki. Näin maskiaikakaudella jätän usein meikkipohjan pois, koska se tuntuu vain imeytyvän päivän aikana maskiin, jos sitä joutuu käyttämään pidempiä pätkiä. Meikkipohjalla tai ilman, ei sen niin väliä, koska ne tuotteet, joista haluan vinkata, voi käyttää pohjameikillä tai ilman halutusta lopputuloksesta riippuen. Hyvä ripsari oli minulle pitkään se vaikein tuote löytää “luonnonkosmetiikkaisena”. Nykyään vaihtelen muutamaa eri ripsiväriä, tällä hetkellä käytössäni on *Lily Lolon ripsari nimeltä Big Lash (norm. 18,90€, tarjouksessa sunnuntaina 14€). Tämän harja mukailee silmää täydellisesti ja tarjoushinta on niin jees, että kannattaa kokeilla!

Pelkkä ripsiväri ei minulle riitä varsinkaan nyt, kun hiukseni ovat näin tummat. Siksi huolittelen kulmani *Zuiin Eyebrow Definer -kulmakynällä (norm. 19,90€, tarjouksessa torstaina 14€). Kulmat todellakin kehystävät kasvoja, ja omalla kohdalla kulmaväri on usein jopa ripsiväriä tärkeämpää. Käytössäni on sävy Taupe, joka on viileä ruskea ja ainakin tätä omaan hiussävyyni juuri sopiva. Samalla kynällä saa sekä ohuempaa että paksumpaa viivaa riippuen siitä, missä kulmassa terää iholla kuljettaa. Ja kyllä, rakastan värjätä kulmakynällä nimenomaan ihon karvojen alta enkä vain karvoja.

Jos olo tuntuu jotenkin valjulta eikä päivän aikana tarvitse kikkailla kasvomaskin kanssa, huulipuna on maailman helpoin tapa lisätä pilkettä silmäkulmaan ja hehkua kasvoille. *Zuiin Organic Lux -huulipuna (norm. 39,90€, supertarjouksessa perjantaina 22€) on vegaaninen ja ennen kaikkea kestävä. Tämä oranssiin taittava sävy on Coral Red. Yleensä suosittelen kylmiä sävyjä, mutta tämä lämmin sävy on vaan ihan napakymppi. Plussaa magneettihylsystä, joka ei aukea laukussa vahingossa, vaan pysyy kiltisti kiinni.

ARVONTA!

Sitten siihen arvontaan. Kerro suosikkituotteesi House of Organicin valikoimista tämän postauksen kommenttiboksissa sunnuntaihin 21.2.2020 kello 22:00 mennessä halutessasi linkin kera. Yksi onnekas kommentin jättänyt voittaa 50 euron House of Organic -lahjakortin. Tasapuolisesti onnea arvontaan kaikille!

Edit: Arvonnan voitti nimimerkki Maarika. Hänelle on lähetetty sähköpostia. Kiitos kaikille osallistujille!

Edit: Poistettu kohta Zuiin kotimaisuudesta. Zuii on Australiasta.

Psst! Hommasin tarjoushintaan pikkusiskolleni lahjaksi *Gua Sha -paketin (norm. 169,90€, supertarjouksessa sunnuntaina 125€). Tuo Yin Your Skinin lusikka on aivan törkeän hyvä turvonneille silmänaluksille! :)