KALENTERI SAATU / THE BODY SHOP

Mietin pitkään, voinko tehdä tällaista postausta. Voinko aukoa joulukalenterini luukkuja marraskuussa etukäteen ja paljastaa ne sitten vielä muillekin. Tuntuu jotenkin moraalittomalta vilauttaa kolmasosa ison joulukalenterin sisällöstä blogissa. Kalenterin sisältö on kuitenkin kaikkea muuta kuin moraalitonta ja toivonkin, että näyttämällä osan sen sisällöstä kannustan edes yhden ihmisen hankkimaan kalenterin itselleen, sillä The Body Shopin joulukalentereiden ideana on tehdä hyvää.

Ensinnäkin jokaisessa luukussa eli pahvisessa boksissa on vinkki siitä, miten voi auttaa muita. Sen lisäksi tänä jouluna The Body Shop lahjoittaa 5 senttiä jokaisesta lahjaostoksesta Sophie Mannerheimin turvakodille ajalla 1.11.–31.12.2020 eli ostit sitten mitä tahansa The Body Shopilta, teet samalla hyvää.

Sophie Mannerheimin turvakoti on MLL Helsingin yhdistyksen ylläpitämä Helsingin Marjaniemessä sijaitseva turvakoti, joka palvelee maksutta sekä aikuisia että lapsia. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua ja turvattua ympärivuorokautista asumista henkilöille, jotka ovat kokeneet lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa. Sophie Mannerheimin turvakoti toimii osana THL:n koordinoimaa turvakotiverkostoa Suomessa. Itseäni lämmittää erityisesti nähdä lahjoituskohteena jokin tuttu, kotimainen kohde. Vaikka apua tarvitaan ihan joka puolella maailmaa, tuntuu erityisen konkreettiselta, että apu menee niin sanotusti lähelle.

(Jos et tahdo tietää, mitä luukuista paljastuu, lopeta lukeminen tähän. Jos et lopeta, tiedät kohta kahdeksan(!) luukun sisällön. Sinua on varoitettu.)

Olette varmaankin kanssani samaa mieltä siitä, että 1. luukku asettaa aina joulukalenterin tason. Vitamin E Moisture Cream nostaa riman korkealle, sillä kulttituote ykkösluukussa voi lupailla vain hyvää. Tätä E-vitamiinia ja hyaluronihappoa  sisältävää voidetta kehuu moni eikä suotta. Talveksi tämä on muistaakseni itselleni turhan ohutta, mutta keväämmällä otan tämän käyttöön.

4. luukun Pink Grapefruit Hand Cream  aiheuttaa “äh, voi hitsi” -reaktion, sillä käsivoiteet olivat ne ainoat tuotteet, jotka iime vuoden kalenterista jäivät nurkiin pyörimään. En pidä voimakkaalta tuoksuvista käsivoiteista, joten vaikka tuoksuna olisi suosikkini, jäisi voide silti käyttämättä. Ehkä käytän nämä jalkavoiteina?

Seuraava luukku nostaakin jälleen hymyn huulille. 7. luukun sisältämä Facial Mask Brush eli kasvomaskisivellin tulee tarpeeseen. Olen harjoitellut multimasking-touhuja viime aikoina ja sivellin on hyvänä apuna eri kasvonaamioilla läträämisessä.

10. luukun pahviboksissa on KISSA! Aivan sama, mitä luukussa on, jo boksi sai minut hyvälle tuulelle. Onnekseni myös luukun sisältö on superihana ja varmaankin suosikkini tämän postauksen tuotteista. Happy Go Lash Mascara näyttää ihanalta vaaleanpunaisessa hylsyssään!

13. luukku pitää sisällään Pink Grapefruit Shower Gel -pullon. Valitsemme pojan kanssa suihkugeelin aina yhdessä ja itse asiassa hän valitsi viimeksi juurikin tämän saman pullon. Aika hyvin! Nyt saamme vielä jatkaa greipintuoksuisia suihkuja.

Nyt kohdalle osuu ensimmäinen oheistuote, sillä 16. luukku pitää sisällään hiuspannan. Siveltimen laskin vielä “oikeaksi tuotteeksi”, mutta hiuslenkit ja muut lasken tähän oheistuoteosastoon. Ei hyvä eikä huono tuote, mutta myönnän, että kovin tarpeellinen ilta- ja aamupesuilla. Tosin käytän yleensä viime vuoden kausipaketista saatua poropantaa.

19. luukun Almond Milk & Honey Body Butter tulee pelastamaan korppuihoni tänä talvena. Olen fanittanut The Body Shopin vartalovoita jo parisenkymmentä vuotta, joten ne eivät koskaan tuota minulle pettymystä. Paksu voide todella ravitsee ihoa. Levitän sen aina iltaisin vaikuttamaan koko yöksi ja aamulla vartalon iho on unelmanpehmoinen.

Viimeinen avaamani luukku on luukku numero 22. Se pitää sisällään kasvojenpuhdistusaineen nimeltä Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash. Tiedän jo ennestään, että saman sarjan kasvonaamio on järisyttävän hyvä, sillä se on minusta yksi TOP 3 -tuotteista tältä brändiltä. Odotan siis puhdistusaineeltakin paljon.

Miltä kuulosti? Joulukalentereita löytyy vielä myynnistä tältä sivustolta! :)