TUOTTEET PR-NÄYTTEITÄ / L’ORÉAL PARIS & MAYBELLINE

Minä rakastan syksyä, mutta joillekin se on vuodenajoista raskain. Vaikka elämässä ei olisi niin sanotusti mitään vinksallaan, saattaa askel tuntua normaalia raskaammalta tai rinnan päällä tuntua määrittelemätön paino aamusta iltaan. Ehkä tekee mieli vain nukkua vai puuhata kaikkea mahdollista, jotta omaa oloa ei tarvitsisi pysähtyä analysoimaan. Ainainen vesisade ketuttaa ja Instagramin teekuppi- ja vilttikuvat saattavat jopa ällöttää.

Juuri teille, jotka kaipaisitte nyt jotakin pientä kivaa elämäänne, päätin järjestää arvonnan. Meikkikaapistani löytyy paljon kaksoiskappaleita pressinäytteistä ja rakensin niistä kaksi erilaista, mutta tasa-arvoista kosmetiikkapakettia, jotka postitan kahdelle onnekkaalle voittajalle ensi viikolla. Tutustu paketteihin, valitse suosikkisi ja osallistu arvontaan. Myös syksyttäjät ja ruskan rakastajat saavat toki osallistua.

Downtown Sunrise -paketti sai minulta nimensä luomiväripaletin mukaan. Loogista, eikö? Tällä kokonaisuudella on helppo loihtia vaalea silmämeikki ja maalata sen vastapainoksi tummemmat huulet mattaisina tai kiiltävinä. Paketin huulituotteiden sävyt ovat viileät, joten ne saavat optisesti hampaat näyttämään valkoisemmilta. Tuo minikokoisen luomiväripaletin lisäksi se sisältää mattahuulipunan sävyssä Nocturnal Rose, kiiltohuulipunan sävyssä Spicy Sangria ja huulilakan sävyssä Voyager.

Kosmetiikkapaketti numero kaksi on sävyiltään lämpimämpi, olkoon sekin nimetty luomiväripaletin mukaan. Näillä luomivärisävyillä saa loidittua jo intensiivisemmän silmämeikin, huulille taas on tarjolla raikkaampia ja kevyempiä sävyjä. Rooftop Bronzes -paketti sisältää tietysti minikokoisen luomiväripaletin ja mattahuulipunan sävyssä Smoky Taupe, kiiltohuulipunan sävyssä Undressed Pink ja huulilakan sävyssä Pioneer.

Kerro blogin kommenttiboksiin tiistai-iltaan 15.9.2020 kello 22:00 mennessä, kumman paketin tahdot. Arvon molemmat paketit, ja kontaktoin voittajat sähköpostitse. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan! :)

Edit: Onnea nimimerkit Jenna ja Pia Viio. Teille on laitettu sähköpostia.

Psst! Kuvissa näkyvä kirja on Muita ihania -brändin takana vaikuttavan Tiinan teos Lempeyskirja, joka sopii tähän vuodenaikaan ja eron jälkeiseen oloon kuin nappi silmään. Suosittelen! ♥