MEIKIT SAATU / WET N WILD

Viisitoista vuotta vuotta sitten, jos joku olisi sattunut kysymään, luovunko mieluummin värikosmetiikastani vaiko ihonhoitotuotteistani, olisin hetkeäkään epäröimättä vastannut ihonhoitotuotteet. Ripsari oli kaikki kaikessa enkä ymmärtänyt, että kauniin meikkipohjan onnistuminen lähtee ihonhoidosta. Nykyään tilanne onkin päinvastainen, sillä tasainen ja hyvinvoiva iho on minulle äärettömän tärkeä. Se jotenkin heijastelee yleistä hyvinvoinnin tilaa. Tästä syystä suunympärysihottuma oli kova paikka, onneksi pääsin siitä eroon.

Tämän kotoiluvaiheen aikana olen kuitenkin kiinnostunut uudelleen värikosmetiikasta. Myönnän vieläkin, että meikkivoiteen sijaan käytän arkisin sävytettyä aurinkovoidetta (SPF50 on ihan best himoulkoilijalle), mutta huomaan kirkkaiden huulipunien vetävän minua puoleensa vahvasti ja vertailen aurinkopuutereita aamuisin kylpyhuoneessa. Yhtäkkiä värikkäät eyelinerit ihastuttavat ja tekee mieli lakata kynnet kirkkaanvihreiksi.

Ensi viikolla pääsen tekemään arkimeikkini uusilla tuotteilla, sillä wet n wild lähetti pääsiäiseksi ison paketin meikkiuutuuksia. Valitsin niistä ensi viikolle testiin kiinnostavimmat, jotka kuvasin tännekin. Huulipunan ehdin jo eilen korkata. Pigmenttistä, kosteuttavaa kiiltohuulipunaa etsivälle suosittelen tätä lämpimästi, sillä hintakin on alle vitosen. Tämä meikkimerkki ei ole ennestään kovin tuttu minulle, joten jos osaat vinkata, mitkä tuotteet ovat tällä brändillä hyviä, olen vinkeistä kiitollinen! Ruudun siltä puolelta löytyy kuitenkin paljon enemmän tietoa kuin minulta.

Värikästä pääsiäistä kaikille! Älkää väheksykö pieniä, ihania asioita.

Psst! Osallistuithan jo farkkuarvontaan? :)