Jotenkin tämän Alvar Carto -aiheen käsittely vain siirtyi ja siirtyi, vaikka suunnittelin postaavani jo helmikuun puolella tästä. Facebook-sivuillani aihe saavutti yli 30 000 ihmistä, joten oletan, että tämä kiinnostaa täälläkin. Ostelen innoissani vaikka mitä sisustusjuttuja, joita en sitten hetkeen saa laiskuuttani otettua käyttöön. Siksipä prinsessakammion seinään on jo muutaman viikon ajan nojannut iso pahvilaatikko.

Tilasin Deseniolta, joka myy pääasiallisesti upeita sisustusjulisteita, meille valtavat kehykset. Niiden koko on 70×100 senttiä, ja kesti hetki löytää kehykset juuri tuossa koossa. Julisteen sijoittaminen kehyksiin oli helppoa ja nopeaa eli olin turhaan siirtänyt tätä projektia hamaan tulevaisuuteen. Tai no, vielä pitäisi löytää täydellinen ripustuspaikka tälle.

 

Valmis sisustustaulu muistuttaa joka päivä siitä, miten pienillä asioilla on väliä. Pienillä sanoilla, teoilla ja pienillä kunnilla, joista ehkä joskus “kasvaa” kaupunkeja tai ainakin kuntaliitoksia. Julisteen sisältö ei kuitenkaan ole Desenion valikoimista, vaan saatu teettää Alvar Carto -sivustolla bloginäkyvyyttä vastaan. Sivustolla voi teettää julisteen mistä paikasta tahansa. Katsokaapa, mikä meidän seinällemme tulee!

MouMou ja Alvar Carto -juliste

Minun synnyinpaikkani ja nykyinen perheemme nykyinen lomapaikka, jossa vanhempani asuvat. Jyväskylässä asuessani seinälläni oli suuri Tampere-taulu, sillä se kuvasi sielunmaisemaani, mutta nyt sen paikan ottaa tämä teos. Kylmäkoski-julistetta suunnittelen ehkäpä makuuhuoneeseen, se kun on aina sisustuksessa heikoin lenkkini enkä millään keksi, miten saisin siitä viihtyisän.

Jos tällainen juliste kiinnostaa, järjestän myöhemmin keväällä arvonnan, jossa voi voittaa itselleen oman julisteen. Klikkaa siis Instagram-tilini seurantaan! :)