Kuplivaa keskiviikkoa! Tähän aikaan vuorokaudesta on yleensä täysi hulina päällä, kun koko perhe on juuri palannut kotiin, mutta Nöpsy nukahti juuri autoon kotimatkalla. Kannoin hänet nukkumaan sänkyymme, vaikka tiedän, että illasta poika on kärttyisä ja nukkumaanmeno venyy toisten päiväunien vuoksi. Oma, hiljainen hetki pitkän työpäivän päätteeksi vaan houkutti liikaa. Vaikka töiden jälkeen väsyttää, olen ollut tänään aamusta asti hyvällä tuulella.

Keittiössäni on pieni Martinexin kannu, jonka kyljessä lukee: “RAKASTU ARKEEN.” Se sain minut hyvällä tuulelle heti aamusta. Sain myös Ellokselta eilen ystävänpäivälahjaksi heidän uudesta Joelle-mallistostaan kashmir-villaneuleen kauniissa marjapuuronpunaisessa värissä. Neule on oikeasti vain villan ja kashmirin sekoitusta toisin kuin ne “villaneuleet”, joissa on vain 5% villaa ja loput keinokuituja. Tällä hetkellä tarjouksessa olevaa Clover-neulepuseroa* saa myös harmaana, mutta minun sävyni sopii ehkä paremmin ystävänpäivään.

Blogikollegani Nunu taas lähetti minulle jo pari viikkoa sitten korvakorut, jotka sopivat ystävänpäivän tunnelmiin ihan täydellisesti. Kyllä nyt kelpaa nauttia päivästä! Aloin jossakin vaiheessa jo vähän kyllästyä vaaleanpunaiseen väriin, kun se oli niin kovin trendikäs ja pinnalla, mutta kyllä tämä näköjään edelleen kiehtoo.

   

Miten sitten rakastua arkeen, vaikka välillä väsyttää ja kiukuttaa? Pue näyttävät korvikset ihan tavallisena päivänä. Käy saunassa, vaikka ei ole virallinen saunapäivä. Punaa huulesi, vaikka lähtisit vain lähikauppaan. Hymyile oikein leveästi vastaantulijoille. Moikkaa bussikuskia. Osta kukkia kotiin. Silitä ystäväsi lemmikkiä. Halaa sukulaista, jonka kanssa normaalisti vain kättelette. Tiedät kyllä, mitä tehdä.

Lisää arjestanauttimisvinkkejä otetaan vastaan kommenttiboksissa. Ihanaa ystävänpäivää! ♥

   

(*kaupallinen linkki)