Mhhhf. Väsyttää, mutten torkuta. Pakko saada kahvia. Naps vaan keitin päälle ja aamutoimille kylpyhuoneeseen. Aha, mullahan onkin täällä seuraa. Aamukahviin loraus kermaa ja tietokone auki. Vähän blogijuttuja ja vähän meikkijuttuja samalla. Hiuksille en vaan viitsi tehdä mitään, sillä väri on niin ylikasvanut, että hävettää.

Vaatehuoneen keskihyllyltä päälle joitakin vaatteita. Toivottavasti sopivat keskenään yhteen, sillä kukkamekko kyllästyttää pahasti. Aamiaista pojalle ja työlaukun pakkaaminen. Puhelimen laturia ei saa unohtaa! Eikä pähkinäpussia, sellainen on pakko olla töissä, ettei iltapäivällä ala kiukuttaa.

Nopeat asukuvat matkalla päiväkodin kautta töihin tai sitten ei. Bulevardilla tuoksuu syksy. Ehkä mustikkasmoothie Picnicistä ja viisi kerrosta ylös toimistolle. Kahvinkeitin päälle, kone auki ja aamiaista napaa. Sähköpostien läpikäyntiä… Hitto, näppikselle putosi chia-vanukasta. Oma moka, vähän naurattaakin.

“Ulkona on harmaata, mutta kurkin silti välillä ikkunasta ulos. Joskus aurinko saattaa pilkahtaa, toisinaan sade rummuttaa kattoa. Pitäisi keksiä ensi vuodella kolme tajunnanräjäyttävää ideaa. Viimeinen niistä tulee mieleeni, kun tuijotan ulos. Täydellistä!”

Kivaa koulu- tai työpäivää! :)