… kannattaa nukkua päiväunet, vaikka ei yleensä nukkuisi. Olen nimittäin vakuuttunut, ettei sadesäällä ole mahdollista nähdä kuin kauniita unia.

… voi leikkiä yhtä lempileikkiäni eli tonkia keittiönkaappeja niin kauan, että löytää raaka-aineet johonkin klassikkoleivonnaiseen. Aloita vaikka pavlovasta tai mokkapaloista.

… on velvollinen lukemaan kirjaa, mutta jos sattuu olemaan kaltaiseni säntäilijä, myös äänikirja sallitaan ja samalla saa inventoida vaatekaappiaan. Tutustun juuri Buzzador-kampanjassa Storyteliin ja mietin kiinnostaisiko teitä, jos vertailisin sitä BookBeatin kanssa?

… saa minun luvallani kahlata Netflixistä läpi uusia sarjatuttavuuksia tai vanhoja suosikkeja. Omat sarjavinkkini löydät tästä postauskategoriasta.

… saattaa vanhoja kuvia selatessa törmätä kuvaan, jota ei olekaan vielä julkaissut, vaikka tykkää siitä. (Ja kauhukseen myös vanhoista hiuksistaan.)

… voi täydellisyyteen asti hiotun festarityylin vielä pelastaa vaihtamalla kampauksen ranskanleteiksi ja pukemalla läpinäkyvän sadetakin asun päälle. NSB-ryhmään terkkuja, tämä vinkki on oikeasti hyvä!

… ei ole pakko väkertää kukkaseppelettä kaatosateessa, paahtaa vaahtokarkkeja märällä nuotiolla tai kastella satiiniballerinoja vesilätäköissä.

… älä leiki yllättynyttä. Pessimisti ei pety, joten jos nyt asennoituu rentoon sadepäivään, saattaa löytää itsensä auringonpaahteesta pihalta.

Ihanaa ja ainutlaatuista juhannusta oli se sitten millainen tahansa! :)

(neuletakki saatu Alpalta)