Äitienpäivä lähestyy kovaa vauhtia. Se on jo ensi viikon sunnuntaina eli 14.5., joten lahjapohdinnat ovat hyvin ajankohtaiset. Omalle äidille on helppo ostaa lahja, mutta kun minulta kysytään, mitä tahtoisin, on vastaaminen vaikeaa. Tykkään ostaa itse itselleni asiat, joista pidän, joten niitä haaveita harvemmin on, koska olen jo toteuttanut ne tai ne maksavat miljoonia. Tänä vuonna ostin itselleni lahjaksi jotakin, mistä olen haaveillut viime kesästä asti. Ihan pian pääsen kokemaan, kuinka sujuu SUP-tunti Helsingissä, kun alla velloo kylmä meri!

Rekisteröidyin alkuviikosta Offerilla-palveluun ja valikoimaa hetken selailtuani ostin puoleen hintaan SUP-tunnin kahdelle*. SUP-tunti Helsingissä maksoi vain 15 euroa kahdelta ihmiseltä, ja järjestäjä on Helsingin Melontakeskus eli tunti on aika lähellä kotiani. Seuraksi ilmoittautui heti ainakin mieheni sisko. Tosin muutkin kaverit olivat kiinnostuneita, joten täytyy ehkä ostaa muutama SUP-tunti vielä varastoon. Lahjakorteissa on käyttöaika kuitenkin kesäkuun loppuun, minkä jälkeen tarjolle tulee varmasti taas uusia tarjouksia. Sehän on oikeastaan koko tuon sivuston idea.

Jos konsepti ei ole tuttu, tuo suomalainen Offerilla tarjoaa siis elämyksiä, kauneushoitoja, erilaisia tuotteita ja jopa ravintolaillallisia edulliseen hintaan eri kaupungeista. Ostamalla sivuston kautta, voi säästää parhaimmillaan jopa 90% tuotteen hinnasta. Siinä ei paljon jää enää ripsipidennyksille tai suklaiselle vartalohoidolle hintaa. Kannattaa tutustua sivuston diilivalikoimaan ja tilata uutiskirje*, niin saa parhaat tarjoukset omasta kaupungista suoraan sähköpostiinsa.

Miltä kuulostaa SUP-tunti Helsingissä? Osteletteko te välillä itsellenne lahjoja vai olenko ainoa höpsö? :)

(*kaupallinen linkki, lasit saatu Instrumentariumilta)