Tiedättekö sen tunteen, kun liikunta tuntuu pitkästä aikaa pakkopullan sijaan ihanalta? Kun tekee mieli käydä aamulla lenkillä, päivällä luistelemassa, illalla kävelyllä ja keskellä yötä vielä hiihtämässä? Aivan sekopäistä! Tällä hetkellä himottaa sekä kuntosali, jonne juuri liityin takaisin, että ulkona liikkuminen. Vanha suola eli vanhat tutut lajit janottavat kummasti. Ystäväni jakoi äsken Facebookissa vinkin, että supertukevia Shock Absorber -urheiluliivejä saa nyt tilattua Campadrelta* 35 euron hintaan ja minä tyhmä menin heti niitä selaamaan. Kolmesta malllista tämä pinkki kolahti enten, joten tilasin nuo itselleni. Täytyyhän näille maitohinkeille saada kunnon tuki, kun keväällä innostun taas juoksemaan ihan kunnolla. Eivät nimittäin ne Hennesin perustopit riitä enää tueksi tälle rintavarustukselle.

moumou campadre

Shoppailuni ei suinkaan jäänyt tähän, sillä innostuin vallan selaamaan tuota sivustoa, joka koostuu siis rajoitetun ajan voimassa olevista alennuksista. Kokeilin joskus blogin kautta parin viikon ajan BungyPump-kävelysauvoja, joissa on nimensä mukaisesti ns. joustava vastus. Käsissä tuntui niin, että tavalliset sauvat häpeävät itsensä hengiltä, jos niistä edes puhuu samalla lauseessa näiden kanssa. Hintaa oli enää niin vähän, että klikkasin nämäkin itselleni. Ja vielä pinkkeinä Roosa Nauha -versioina! Jos juokseminen ei sovi jostakin syystä itselle, näillä saa kävelylenkeistä paljon enemmän tehoja irti. Kalorikulutusen luvataan nousevan jopa 77 % tavalliseen kävelyyn verrattuna!

Mitäs sitten ostetaan? Kuntopyörä kotiin vaiko PT-tapaamisia? :D

(*affiliate-linkki)