Ei sentään baari-, vaan sporttikärpänen. Mutta puraisipa kuitenkin. Kevään sporttipalettini koostuu:

  • salitreenistä vähintään kerran viikossa. PT:ni Elixialla jaksaa kannustaa siihen, että kehittymisen kannalta se kaksi kertaa viikossa olisi hyvä ja olen siinä samaa mieltä. Kalenterini vaan alkaa näyttää aika hurjalta ja salitreeni on se, jonka aina tiputan ensimmäiseksi pois, koska tahdon pysyä juoksukurssini tahdissa. Siinä kun on noin neljä harjoitusta viikossa, vaikka osa onkin kehonhuoltoa.

  • joogaa sekä rentoutumiseen ja palautumiseen että keskivartalon vahvistamiseen. Ostin töistä saamallani Smartum-saldolla käyntejä läheiselle joogasalille ja löysin jälleen joogan maadoittavan ja keskushermostoa rauhoittavan voiman. Ensin ihastuin yin-henkiseen tuntiin, jonka aikana yhdessä asanassa ollaan useita minuutteja. Sitten löysin sen kaveriksi ja vastapainoksi ns. perusjoogatunnin, joka sopii sekä aloittelijoille että meille, joiden aktiivisesta joogakaudesta on pitkä aika.

  • kahdeksan viikon juoksukoulusta etävalmentajan ohjeistuksella. Kurssin nimi on Kävelystä juoksuun ja se sopii juuri tällaiselle sohvaperuna-kaudesta tokenevalle tyypille. Harjoituksissa vuorotellaan kävelyä ja juoksua, ehkä juuri siksi onnistumisen tunteet pitävät yllä juoksukipinää. Juoksukoulu on kaupallinen yhteistyö, olet saattanut siihen liittyvään sisältöön vaikkapa Instagramini kohokohdissa.

Sitten toivotaan vaan, että kesästä ei tule superhelteinen ja lamauttava! 😅