Kilpakumppanini Veeran ja minun kunnianhimoinen Kenkähaaste2013-operaatio on nyt virallistettu ihan kunnolla. Haastetta on melkein kokonainen viikko takana, joten nyt on hyvä aika paljastaa, että saimme hankittua haasteellemme sponsorin, jotta myös te haastetta seuraavat pääsette osallistumaan. Kenkähaasteemme säännöt ja periaatteet voi tarkistaa täältä, mutta lyhyesti selostettuna homman nimi on se, että haasteen aikana jokaista omistamaansa kenkäparia saa käyttää vain yhden päivän ajan. Se, kumman kengät riittävät pidemmälle, voittaa lopulta haasteen saaden näin mainetta ja kunniaa.

kh

Olen aloittanut haasteen ballerinalinjalla, mutta myös saappaat ja ehkäpä maailman rumimmat korkkarit ovat mahtuneet kenkävalintoihini. Kunnon raportti viikosta kuvineen ilmestynee maanantaina, mutta voin jo nyt sanoa, että tästä ei tule helppoa. Ei todellakaan! Stressaan jo nyt siitä, miten selviän syksystä ilman suosikkibootsejani ja muita ns. turvakenkiäni. Pitää vaan asennoitua niin, että pukeutuu täysin kenkien mukaan tai sitten ei välitä pukeutumisesta ollenkaan. Tavallaan tämä on ihan hauskaa, mutta pariin otteeseen olen kyllä jo kironnut tätä haastetta.

kenkahaaste2013-banner_

Koska me täällä portaalissa tykkäämme kampanjasivuista, loimme tälle pienelle haasteellemmekin sellaisen, vaikka tässä ei mitään maksullista kampanjaa olekaan takana. Omassa portaalissa on sellainen hyvä puoli, että kampanjasivuja voi rakennella niin paljon kuin huvittaa ja juuri niin “mitättömille” tai arkisille asioille kuin vain itse tahtoo. Kampanjasivu löytyy siis tämän linkin takaa. Siellä voi seurata Instagram-kuvien kautta päivittäisiä kenkävalintojamme ja lisäksi sivulla on kolmen viikon ajan kestävä arvonta, jossa joku onnekas voi voittaa uudet kengät itselleen. Käykäähän veikkaamassa voittajaa ja osallistumassa arvontaan kampanjasivullamme täällä! :)