OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oho, Iinallahan on pitkästä aika hiukset auki, vaikka se kiukutteleekin niistä nykyään oudosti! Aika kivaa vaihtelua kyllä siihen iänikuiseen kieputuskampaukseen ja muutenkin ihan raikas muutos tyyliin. Tuota takkia näkee asukuvissa ehkä liiankin usein, mutta kirkkaanpinkki neule on mukava huutomerkki muuten mustavalkoiseen asuun. Noita raitahousuja voisi katsella vaikka päivittäin, sen verran pirteät  ja hauskat ne ovat olemukseltaan. Siinä taisi ollakin koko asu pala palalta, ihan perustoimiva kokonaisuus. Mutta hetkinen… KATSOKAA NOITA 2000-LUVUN ALUSTA AIKAKONEELLA HAETTUJA KENKIÄ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kenkähaasteen ensimmäinen päivä alkoi eilen hurjasti. Päätin käyttää heti alussa kaikki hirvitykset pois alta ja ensimmäiseksi kenkäparikseni valikoituivatkin sitten teräväkärkiset, puhtaanvalkoiset nahkakorkokengät. En muista yhtään, miksi nämä aikanaan eBaysta tilasin, mutta en vaan malta luopua näistä millään. Veera suorastaan hirnui naurusta vieressäni överipiikkikoroisssaan kävellessämme lounaalle Maxilliin. (Kuolisin sen lasagnen vuoksi.) Näin on kenkähaaste korkattu ja Instagrammissahan meitä voi seurata näppärästi yhteisellä #kenkähaaste2013-hashtagilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – Choies (saatu)

housut – Vero Moda (saatu)

takki – Vero Moda

kengät – Barratts

Tulipa muuten taas ikävä tummaa tukkaa, kun etsiskelin angoraneuleeni ostopaikkaa. Mikähän ihme siinä on, että en enää viihdy vaaleana yhtään? Ajattelin kuitenkin ehkä vielä tänään illemmalla pusertaa ulos sen blondin hiusvärin ylläpitopostauksen, jossa kerron testaamastani vaalennussuihkeesta ja muista kosmeettisista taika-aineista, joilla vaalea tukka pysyy edustuskelpoisena hieman pidempään. Kauan sen postauksen tekemisessä kestikin! Olen suunnilleen maailman surkein bloggaaja toteuttamaan postaustoiveita, niitä ei oikeastaan kai kannata edes tällaiselle laiskamadolle jättää. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA