Eilinen oli jotenkin erikoisen kiva päivä. Aamu oli aikamoisen ankea erään massiivisen riidan ansiosta, mutta heti, kun pääsin rankkasadekuuron kourista töihin, oloni parani. Kolmannen Finrexin-mukillisen jälkeen oloni oli hetken aikaa jopa ihan huippu! Vaikka työpäivä olikin normaalia intensiivisempi erikoisillan vuoksi, nautin joka hetkestä. Olen huomannut, että viihdyn vaan koko ajan paremmin ja paremmin ihmisten parissa. Työpäivän jälkeen kävimme Jonnan kanssa syömässä Iso-Roban Tamarinissa, jossa henkilökunta alkaa tuntea minut jo huolestuttavan hyvin. Kaipasin hieman kipeään olooni lämmintä ruokaa ja hiilihydraatteja ja niitä sainkin oloani helpottamaan. Herkkuhetken jälkeen leikittiin hetki ja otettiin elintärkeät asukuvat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekö muuten, mistä tietää olevansa vanha? Siitä, että rankka työviikko näkyy naamasta. Triplasilmäpussit eivät juuri kenenkään kasvoja kaunista, mutta niistä hankkiudutaan eroon viikonloppuna, kun eräs porilainen matkaa kotihotelliini kyläilemään. Sunnuntaina kuvaamme ihan uudenlaisen blogiyhteistyömallin ensimmäiset kuvat ja pääsemme esittelemään teillekin, mitä kaikkea kivaa olemme portaaliin vilkkuvien bannereiden tilalle keksineet. Valokuvaajamme Veera kertoi, että on viime aikoina tehnyt oudon paljon ruokaa kotona, joten odotan sänkyvuokran maksua luonnollisesti ruokamuodossa. *vink vink*

Blogista tuli mieleen, että lisäsin vihdoin blogilinkkilistan tuonne sivupalkkiini. Suosikkinettisivustot puuttuvat vielä ja niiden kanssa kestääkin hetki. Nuo lukemani blogit luntin Blogilistalta, mutta lempparisivustot taitavat ilmaantua sivupalkkiin enemmänkin ajan kanssa, kun niitä muistan. Toivottavasti noista blogilinkeistä on kuitenkin jo jotakin iloa. Tiedän, että ainakin äitini on jo vuosia lukenut monia blogeja nimenomaan sivupalkkini linkkien kautta, joten eihän tuosta voinut kokonaan luopua. Portaaliin on lisäksi tulossa jossakin vaiheessa meidän bloggaajien blogisuositukset, mutta sitä ennen on vielä sata tärkeämpää asiaa tehtävälistalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – Missoni for Lindex

takki – Vero Moda

kengät – Julia Lundsten for Marimekko

Muistan, kuinka himoitsin tuota neuletta heti syksyisen yhteistyömalliston ilmestyttyä, mutta en raskinut ostaa sitä. Kesällä kuitenkin törmäsin neuleeseen jollakin turhalla sukkahoususantsireissulla ja koska neuleen hinnasta napsaistiin kassalla pois peräti 70 %, ostin neuleen. Kuulun juuri niihin ihmisiin, joista on järkevää ostaa “väärään aikaan vuodesta” vaatteita, koska niitä saa silloin halvemmalla. Suosittelen samaa taktiikkaa lämpimästi kaikille muillekin. Nyt toivottelen kuitenkin syksyistä viikonloppua kaikille sinne ruudun toiselle puolelle. Tämä tyttö lähtee töihin! :)