Pikkusisko sai muutama tunti sitten tupsulakin päähänsä ja nyt odotellaan, että pikkuinen saa hyvästeltyä koulukaverinsa ja ajelee tänne kotiin. Tänään pitäisi ottaa valmistujaiskuvia ja juhlia tuoretta merkonomia oikein kunnolla. Hyödynnän tämän lyhyen hengähdystauon blogin päivittämiseen ja päivän asuni kuvaamiseen. Kertoo jotakin kamerani laadusta, että äitini, joka normaalisti pitää sormea linssin edessä tai ryssii muuten valokuvat, sai otettua kamerallani näin onnistuneita kuvia. Älkää huomioiko tuota yhtä kuvaa, jossa on tarkennettu puunrunkoon. Muihin kuviin tuo julistukseni pätee. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pihassamme kasvaa omenapuu, jonka runko on niin laho, että siitä näkee muutamastakin kohdasta läpi. Odotamme kaikki henkeämme pidätellen, koska puu kuolee, koska sitä ei oikein kannata enää yrittää pelastaa, mutta sinnikkäästi tuo puu selviää omillaan vuodesta toiseen. Joka syksy se puskee herkullisia omenoita ja ennen sitä ilahduttaa meitä kauniilla kukillaan. Valokuvausrekvisiitastakin puu käy. Harmi vaan, että tiheä pusikkomme kaadettiin väkisin ison tien viereltä, muuten kuvien tausta olisi vielä kauniimpi. Nyt tuo pirullinen tie kuitenkin näkyy. Vihaan sitä ihan joka solullani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – 2nd hand

kengät – Aldo

Kaunis Veera yllätti vaatevalikoimillaan muutama kuukausi sitten, kun ostin sieltä itselleni mekon. Tuo Suomen vanhin second hand –liike myy hyvään hintaan käytettyjä vaatteita. Tuolle mekolleni ei muistaakseni montaakaan kymppiä jäänyt hinnaksi ja se on ihan täydellinen makuuni. Rakastan varsinkin mekon leikkausta takaa. Ei malli ole muutenkaan hullumpi, vaikkakin hiukset piti laittaa rennosti kiinni, jotta en tuntenut itseäni tätimäiseksi. Juuri ja juuri täysi-ikäisten joukossa aamulla kieltämättä täti-fiilis puski väkisinkin läpi, mutta ei siitä sen enempää. Nyt kävi ovi, joten juoksen pikkusiskoni kimppuun.

Onnea kaikille muille tämän päivän sankareille! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA