Olen edelleen mukana Indiedaysin ja S-Pankin yhteistyökampanjassa, josta aiemmin jo kirjoittelinkin. Aloitin säästöprojektini kampanjan ensimmäisessä vaiheessa ja tarkoitus olisi nyt hieman tarkastella, kuinka se on edennyt. Aloitin säästämisprojektin niin, että ohjelmoin varsinaisen pankkitilini siirtämään suoraveloituksena 100 euroa jokaisesta palkastani S-Pankkini UNELMATILILLE. Perustin kyseisen tilin S-Pankkiin ja samalle tilille menevät myös Bonukseni, joita saan aina pitkin vuotta S-ryhmän kauppoihin keskitetyistä ostoksistani. En olisi välttämättä edes huomannut palkastani puuttuvaa satasta, jos en olisi itse sitä säästötilille siirtänyt, joten tällainen säästäminen taitaa olla sieltä kivuttomimmasta päästä.

Tilini tämänhetkinen tilanne on jo huimasti parempi kuin alkutilanne, jolloin tilillä oli vain muutama hassu kymppi. Niillä ei ihan vielä olisi unelmia toteutettu. Tai no, olisihan niillä saanut kissanpennun, joka on kuitenkin tällä hetkellä yksi suurimmista haaveistani. Harmi vaan, että elämäntilanne ei sellaista haavetta salli toteuttaa. Kissanpennun sijaan tilille kertyvä potti saattaa tulevaisuudessa mahdollistaa esimerkiksi hulppean lomamatkan, jolla voisi viipyä sen perinteisen viikon sijaan kaksi viikkoa tai jonka voisi viettää huippuhotellissa jonkun siedettävän majapaikan sijaan. Kukapa tietää.

Säästäminen jatkuu siis edelleen taktiikalla “hitaasti, mutta varmasti“. Lukijoiden antamia säästövinkkejä sekä muiden bloggaajien säästöprojekteja voi ja kannattaakin muuten vakoilla tällä sivustolla. Suurkiitokset vielä kaikille vinkeistä! Vaikka tähän kampanjaan ei kuulu enää postauksia säästöprojektistani, joudutte ehkä silti seuraamaan asiaa ainakin tulevien postausteni sivulauseista. :)

Edit: Korttinumerot on nyt blurrattu lukijoiden mielenrauhan turvaamiseksi.