Viime viikon Inspiration-juhlien kuvat ovat pyörineet Indiedaysin etusivulla jo niin monta päivää, että mietin, kannattaako näitä omia enää edes julkaista. Ajattelin kuitenkin, että suuri osa lukijoistani tulee blogiini aivan muuta kautta kuin ID:n etusivulta, joten tässäpä näitä juhlatyylikuviani nyt olisi. Hiukset ja meikki laitettiin tosiaan Salon Noirissa ja niistä on enemmän tietoa tässä postauksessa. Alunperin tähän väliin piti julkaista asupostaus, mutta p*rkele, kun en saa ketään kuvaamaan itseäni lyhyellä varoitusajalla! Jyväskylän asunnon hyviä puolia on kieltämättä näinä päivinä ikävä. Onni on oma parveke.

mekko – H&M

kengät – Iron Fist

Juhlien asukoodi oli tosiaan “inspiration” ja itse päätin tulkita sen niin, että pukeudun johonkin, johon en yleensä pukeutuisi. Lähinnä siis kokonaisuuden kannalta, sillä rajuja korkokenkiä on nähty meikäläisellä ennenkin eikä tekonahkamekkokaan ole mikään uusi juttu. Perinteisen “tälläytymisen” sijaan kokeilin erikoisempaa tyyliä ajatuksena, että kauneutta on muunkinlaista kuin vain se perinteinen, jossa korostetaan omien kasvojen ja vartalon parhaita puolia. Näissä kuvissa seuranani vilahtavat muuten sekä uusin bloggaajaihastukseni Kaisa että luottoystäväni Veera.

Myöhemmin tällä viikolla olisi ainakin yksi arvonta tulossa ja hyvällä tuurilla niitä asukuviakin. Kyllä muuten huomaa, että joulu lähenee, kun arvontaa pukkaa, vaikka kaikkia ehdotettuja ideoita ei edes toteuta. Tykkään kuitenkin pitää arvontoja eikä niihin ole kenenkään pakko osallistua, joten tuskin tämä nyt niin negatiivinen asia on. ;)