Vihdoin pääsin istahtamaan hetkeksi tietokoneelle! Olen juossut ympäriinsä eri tapahtumissa eri ihmisten kanssa. Kivaa on ollut, mutta kieltämättä kaipaan jo hieman rauhaa ja hiljaisuutta. Tekemättömien asioiden lista vaan kasvaa kasvamistaan ja olisi kiva poiketa landellakin jossakin raossa perhettä moikkaamassa. Siitä tulikin mieleeni, että suunnittelin joku päivä lähteväni joululahjaostoksille. Satoihan ensilumikin viime yönä maahan! Koetin selailla kalenteristani seuraavaa vapaapäivä, jona ehtisin siivota asuntoni, nähdä kavereitani tai vain olla. Täytyykin muuten ajastaa tämä myöhemmäksi ja kirjoittaa vaikka töissä pikaisesti loppuun, jos sattuisi tulemaan sopiva rako johonkin väliin. Hirveän sekava olo, ei kannattaisi varmaan edes yrittää kirjoittaa yhtenäistä tekstiä. Kurkistetaan siis tähän väliin päivän asu.

tuubitoppi – H&M

silkkitoppi – Mert Otsamo

takki – Vero Moda

housut – Ellos

kengät – Spirit (saatu)

Kuulumisiani kysellään aina, mutta nyt täytyy rehellisesti sanoa, ettei tänne kuulu oikein mitään. Ainakaan mitään uutta. Töitä riittää ja mahdollisen vapaa-ajan käytän lepäämiseen. Töihin palkattiin onneks kolmas työntekijä, joten se hurja kiire jää nyt historiaan tai ainakin vähenee kohta. Nyt alkaa kuitenkin sellainen tapahtumaputki blogijuttujen puolella, että pitänee kaivaa juhlamekot kaapista ja varautua kunnon juorurinkeihin samppanjanhuuruisissa juhlissa. Kuulin villiä huhua, että ihania bloggaajakavereitani matkaa tänne hieman kauempaakin eli juttua tulee takuulla riittämään. Ikävähän siinä tulee, kun osaa tytöistä näkee nykyään vain silloin tällöin.

Ai niin, yksi juttu vielä. Rakastan tuota silkkitoppia, joka täydellisen iltamekon yläosana ihastuttamisen lisäksi toimii näinkin arkisessa asussa yläosana. Rakastan, rakastan, RAKASTAN.