Onpa päivä! Palailin juuri Valtterista kirppistelemästä ja nyt pitäisi alkaa siivota tätä jätesäkkien täyttämää murjua. Tehosiivouksen jälkeen olisikin sitten luvassa hieman kauneudenhoitoa ja sen jälkeen Jonnan läksiäiset. Kaikkea kivaa siis olisi luvassa, mutta niin kovin lyhyen ajan sisään.

Kirppisasuna oli tänään Hennesiltä stailauspalkaksi napatut farkut ja Anttilasta saatu Impuls-merkin paita. Tuo paita on muuten parasta ikinä! Sen voi solmia, sulloa housuihin tai sitä voi käyttää pitkänä tunikana. Päässäni keikkui Gina Tricotin lahjoittama hattu. Kenkiä en ole saanut, mutta niitä nyt ei kuvassa edes näy.

Jonnan lisäksi seuranani oli valloittavan vähäenerginen Salla, joka käytännössä nukkui pöydänkulmalla. Kauppa kävi silti hyvin, sillä päivän päätteeksi jokainen meistä lähti kotiin kolminumeroisen summan kera.

Myytävää jäi vielä hieman, joten Indiedaysin parin kuukauden sisään järkkäämälle kirppiksellekin jäi vielä myytävää. Siitä pistän lisätietoja blogiin joskus myöhemmin. Nyt sitten vauhdilla siivoamaan ja suihkun kautta pitämään hauskaa. Viettäkäähän tekin mukava lauantai-ilta!:)