Päätin tänään heittäytyä ihan villiksi vaatteideni kanssa. Valitsin siis kaapistani levottomimman laukun, mitä vain löysin, ja nappasin siitä värejä asuuni. Laukuksi valikoitu avaruusapinalaukku, jossa vielä sattuu roikkumaan gorilla. Kyllä, luitte ihan oikein! Jos mietitte, miksi joku tahtoo vapaaehtoisesti näyttää näin sekopäiseltä, vastaus siihen on, koska minusta tuntui tänään siltä. Pukeudun täysin fiiliksen mukaan ja tänään teki mieli halailla tuntemattomia ihmisiä kadulla ja hymyillä molemmilla hammasriveillä samaan aikaan.

Olen tässä mietiskellyt, miksi ihmeessä Suomessa ollaan niin korrekteja pukeutumisen suhteen. Norjassahan esimerkiksi haalarit ovat iso olleet iso juttu jo pari vuotta ja niitä käyttää todella moni. Siis ihan ulkonakin. Suomessa taas haalareita käyttää pieni osa ihmisistä ja hekin/mekin vain kotona piilossa. Mitä pahaa siitäkin seuraisi, jos vähän höpsöttelisi ja kävisi ruokakaupassa haalarissa? Tai miksei toiseen jalkaan voi laittaa vihreää ja toiseen sinistä kenkää? Apinalaukku olkoon minun aseeni tylsyyttä vastaan.


toppi – Et Vous

farkut -H&M

laukku – Kipling (saatu)

takki – Vero Moda

kengät – Aldo

Pakko muuten tunnustaa tuosta aamuisesta leivästä yksi asia. Puolessa välissä paistamista se näytti niin oudolta, että olin aivan varma, ettei siitä tulisi mitään. Leipaisin sitten toisen taikinan ja jätin sen nousemaan. No, ensimmäinen leipä onnistui ja toinen samoin. Täällä on nyt sitten talo täynnä leipää ja yksi tyttö, joka ei saa pakotettua enää palaakaan alas, koska veti illalla niin pahat överit!:D