Kyllä nyt on sponsori-Noksua hemmoteltu! Ensin posti toi H&M:lta tilaamani sormikkaat, joissa on kosketusnäyttöystävälliset sormenpäät. Eli puhelinta voi käyttää myös hanskat kädessä, mikä ei ole alkuunkaan itsestäänselvyys tuolla nykytekniikalla. Toinen yllätys luurilleni haettiin tänään Soneran liikkeestä. Vihaiset linnut ovat sen verran lähellä sydäntäni, että käytin 20 euron lahjakortin koviin kuoriin, joilla puhelintani jatkossa suojaan ja sulostutan. Mietin vähän aikaa tämän punaisen peruslinnun ja mustan pommilinnun välillä, mutta lopulta punainen voitti. Vihreitä “timosoinipossukuoria” en huolisi puhelimeeni koskaan!:D

Käväisin tosiaan aamupäivästä nopeasti suorittamassa täsmäiskun Lempäälässä. Ihanan aurinkoisessa syysilmassa selvisi hyvin pitkähihaisella paidalla ja karvaliivillä. Kuinka pitkälle tämä nätti syksy voi enää jatkua? Talven siirtyminen vain kauemmas on ihan mahtavaa, kunhan vaan sitten jouluksi saadaan lunta. Siihen asti voi hyvinkin olla tällainen nätti ja leuto syksy. Se sopii paremmin kuin hyvin.

paita – H&M

liivi – Vero Moda

farkut – H&M

rannekoru – eBay

kengät – Minelli

Koska äiti viettää tänään nimipäiviään, loppuilta taitaa kulua mutakakun parissa. Ai niin, vastauksena arvoitukseen nimeltä “mistä tietää, että äiti on saikulla” olkoon tuo edellinen kuva. Sen tietää nimittäin siitä, että meikäläisen hiuksissa on jotakin muuta kuin takkuja tai se kyllästymiseen asti nähty hätänutturani. Kiitos äiti!