Olo alkaa olla jo normaali eikä jalkoihinkaan juurikaan satu. Uskalsin siis palata koroille, niitä kun ehti tulla jo vähän ikävä. Eräs suurimmista painajaisistani on, että minulta kiellettäisiin jostakin syystä korot lopullisesti. Tunnen ne niin suureksi osaksi minua, että niistä luopuminen tarkoittaisi muutosta koko identiteettiini. Onneksi niistä ei nyt ainakaan toistaiseksi tarvitse luopua, vaan tänäänkin sain sain sujauttaa jalkani mustat syyskorkkarit. En voi uskoa, että heti näiden ostamisen jälkeen ajattelin tehneeni virheostoksen ja nyt nämä ovat yhdet suosikkikengistäni! Niin se mieli vaan muuttuu.

Ylleni puin herkkupeppufarkkuni eli Liu Jo Jeans -merkkiset pepuhkohotusfarkut, joissa on Bottom Up -muotoilu. Kaveriksi vielä eBaysta tongittu silkkitoppi ja musta rotsi. Olen muuten todella pettynyt, kun tuo muovitakkini ei vaan suostu muuttumaan nahkaiseksi, vaikka kuinka sitä painostan.:/


toppi – Et Vous

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Minelli

takki – Vero Moda (No hei yllätys!:D)

korvikset – Aga´s (saatu)

Taitavan suomalaissuunnittelijan Elina Äärelän mallistojen korustailauksesta vastaava, suloista korublogia pitävä Agata on ennenkin ilahduttanut minua korulahjalla. Tällä kertaa sain valita itselleni ilmaiseksi minkä tahansa korun ja pyysin pitkän mietinnän jälkeeen tyyliini sopivat pikkuiset hapsukorvikset. Hapsut ovat hyvin, hyvin lähellä sydäntäni, joten ne kolahtivat minuun. Eivätkä vähiten kirkkaiden väriensä vuoksi. Tykkään!:)


Illan ohjelmassa olisikin sitten vähän työjuttuja. Pitää naputella etukäteen materiaalia, koska loppuviikosta lähden taas Helsinkiin. Voicen Muotiviikko 2011 kutsuu ja samalla tietysti hyvä seura Indiedays-tapaamisen muodossa. Tenttiinkin pitäisi ehtiä lukea, mutta sitä varten taidan hyödyntää junamatkat Helsinkiin ja takaisin. Ellen siis keskitä energiaani kiukutteluun.

Normaalisti en VR:lle ihan hirveästi räyhää (paitsi talvisin myöhästymisistä), mutta nyt mietityttää vähän tämä touhu. Meneekö se nyt oikeasti niin, että sen lipun hinnan lisäksi mobiilijunalipusta pitää maksaa myös nettimaksun muodossa, koska se avataan jonkun hemmetin linkin kautta? Ennenhän sen lippuna toimivan kuvan sai suoraan tekstiviestinä puhelimeen. Ketuttaa, kun muutokset muuttavat asioita hankalammiksi. Siksi täytyy ehkä vähän kiukutella asiakaspalveluun, vaikka toivon kyllä, että olen vain ymmärtänyt jotakin väärin.:/