Tämä haaste oli typerin idea, mihin olen ikinä lähtenyt mukaan! Olisihan minun pitänyt itseni tuntea ja tietää, että kyllästyn nopeasti. Himoitsen jo nyt vaatekaapistani ainakin Weekdayn hapsupaitaa, Elloksen muhkuneuletta ja Panicin tummansinisiä farkkuja. Kiertääkseen veistä haavassa kohtalo järjesti niin, että eräs ajat sitten tekemäni tilaus putkahti eilen H&M:lta. Arvatkaa mitä? Minäpä en saa viikkoon käyttää sen paketin sisältämiä ihanuuksia.:/

Tutoroinnin hoidin tänään koululla eilisissä vaatteissa, jotta fuksieni on helppo tunnistaa minut ihmismassasta. Nyt pääsin kuitenkin kotiin hengähtämään pariksi tunniksi ja kohta pitääkin jälleen kiitää. Ohjelmassa on ainejärjestömme järjestämä uusien ilta ja sinne en haalareita aio laittaa. Rehellisesti sanottuna tahtoisin vain jäädä kotiin tiskaamaan, siivoamaan ja tuijottamaan kattoa, mutta tehoviikoilla se ei ole sallittua. Nyt pitää olla sosiaalinen otus!

uusien ilta

farkut – H&M

toppi – H&M

neuletakki – H&M

kengät – DinSko

Asteikolla 1-10 harmitti rehellisesti sanottuna täyden ysin verran, etten saanut pukea ylleni, mitä olisin todella halunnut pukea. En tiedä, mistä sitä saisi voimia selvitä tästä haasteesta. Kai tähänkin pitää vain tottua kitisemättä. Niin ja kyllä, takki on päällä, ettei tarvitse huolehtia paleltumisesta.

Isadora kynsilakka

Testasin muuten eilen Isadoralta tulleen kynsilakan tänään, sillä huomaisin sen sopivan mainiosti neuletakkiini. Saman merkin rajaustussikin pääsi käyttöön, sillä tein ensimmäistä kertaa itselleni nestemäiset rajaukset, joista oikeasti pidin!:) Nestemäisiä rajauksia pelkääville siis vinkkinä, että rajaustussi on avain kaikkeen. Jos minä osaan, niin kuka tahansa osaa.

Isadora tussirajaukset

Piti minunkin hehkuttaa H&M:n uutta yhteistyökumppania (Lanvin), mutta niitä postauksia onkin näköjään sadellut jo pelkästään Indiedaysin sisällä sillä tahdilla, että jätän tämän aiheen käsittelyn väliin. Ettette ihan kyllästy.:) (Saa silti hurrata!)