1. Keväisen alkuviikon jälkeen pilvinen taivas ja tihkusade tuntuvat hyvin epäreilulta. Varsinkin, kun jonkun oli tarkoitus nautiskella syntymäpäivistään tänään.

2. Nenäni (ja koko) naamani näyttää aika karsealta asukuvissa pienen flunssapedon vuoksi.

syndet2

3. Myös alkava flunssa tuntuu varsin epäreilulta ottaen huomioon, että huomenna pitäisi olla juhlakunnossa ja toimia omien synttäri- ja tuparibileiden emäntänä.

4. Harmittaa, etten ehtinyt postata tänään ennen kuin vasta nyt. Nytkin naputtelen kamalla kiirellä!

syndet15. Epäreilua on myös se, että Wedinsin matalista ylipolvensaappaistani hajosi tänään vetoketju ja suutarit eivät kuulemma oikein tykkää vaihtaa vetoketjuja saappaisiin. Taitaa olla siis hyvästien aika.

6. Huomasin, että kysymysarvontakeksintöni ei olekaan kovin toimiva. Vastauspostausten tekemiseen menee ikä ja terveys!:D

syndet3

7. Ironian jumalat hymyilivät minulle eilen, sillä kuulin voittaneeni iPod shufflen Aleikan arvonnasta. Ei sillä, että olisin tilannut itselleni sen iPod nanon alkuviikosta!:D

8. Seuraavan kuukauden ajan viikonloppuni ovat niin täynnä tekemistä, että vaikka luvassa on kivoja juttuja, stressipeura pomppii elämäni Mustangin tuulilasilla.

syndet4

farkut – H&M

toppi – H&M

neuletakki – H&M

kengät – 2nd hand

laukku – Asos

9. Juoksin tänään luennolta nokka räkää sylkien City-lehden haastatteluun. Päivä oli kiirettä tulvillaan!

10. Jääkaapissani on hyytymässä sellainen synttärikakku, että sen pitäisi kompensoida kaikki ikävä. Huomenna on bilepäivä ja aion ottaa rennosti. Sitä ennen arvon aamulla seuraavan arvontaviikon palkinnon. Aamuun siis!:)