Pahana tapanani on koettaa leikkiä hyvää haltijatarta, jos siihen vain on pienikin mahdollisuus. Toissailtana juttelin mekkoani suunnittelevan Mert Otsamon kanssa siitä, miten mies raukka ei ole ehtinyt nukkua kunnolla moneen päivään. Tunsin pienen pistoksen sisimmässäni, koska olin osa mekonhimoista naisjoukkoa, jotka Mertiä työllistivät. Ajattelin jo tuon keskustelun aikana, että jos keksin vaan jonkun kivan tavan kiittää Mertiä, aion yllättää hänet. Suunnittelin keksiväni jonkun kivan ennakkojoululahjan tai muuta hölmöä Elle Style Awardsien jälkeen Mertiä ilahduttamaan. Idea iski kuitenkin jo samana iltana, kun bongasin uutisnauhastani Mertin kommentin koskien energiajuomia.

Bingo! Otin sitten tehtäväkseni pelastaa väsyneen suunnittelijan ja kyselin saman tien iltamyöhäisellä tutulta PR-henkilöltä, pitäisikö meidän yllättää Mert. PR-toimistolla oltiin suureksi riemukseni heti täysillä mukana ideassa ja eilisen iltavuoroni jälkeen suuntasinkin mekkoni sovitukseen raahaten mukanani isoa kahvikonepakettia ja sen lisäksi vielä äärilaitojaan täynnä olevaa paperikassia, joka sisälsi kahvikapseleita sekä telineen kapseleille.

Ette usko, kuinka hyvältä tuntui yllättää Mert. Mies ei osannut yhtään aavistaa, mitä olin vajaan 24 tunnin aikana hänen päänsä menoksi keksinyt. Olen vakaasti sitä mieltä, että jos ihmisellä on resurssit tehdä hyvää muille, niitä resursseja pitää ehdottomasti hyödyntää. Unelma-ammattini taitaa olla jotakin Joulupukin ja hyvän haltijattaren väliltä. Kiitokset vielä superihanalle yhteistyökumppanilleni Dolce Gustolle, että autatte jatkossa suosikkisuunnittelijaani pysymään hereillä. Aion nimittäin työllistää herraa jatkossakin. ;)