KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / RUOKABOKSI

Nyt olisi taas kunnon alennukset tarjolla Ruokaboksista kiinnostuneille. Uusille käyttäjille on tarjolla peräti 50€ alennus ja vanhoille 40€ arvoinen. Alennuksen voi aktivoida täällä tai voit vaihtoehtoisesti lukea ensin enemmän Ruokaboksin uudistuksesta ja siirtyä lomakkeeseen vasta postauksen lopusta. Jos olet uusi asiakas, Ruokaboksi auttaa sinut alkuun suositusbokseilla ja saatuasi käyttäjätunnukset, pääset muokkaamaan valitsemasi boksin reseptejä.

Ai, miten niin muokkaamaan reseptejä? Postauksen aihe on meille vanhoillekin ruokaboksilaisille aika uusi. Kotiovelle kerran viikossa toimitettava boksi, joka sisältää tuoreet raaka-aineet ja laadukkaat reseptit, on nimittäin uudistunut niin, että boksinsa reseptejä pääsee vaihtamaan. Jos siis yksi boksin neljästä reseptistä keskittyy kukkakaalin ympärille ja satut inhoamaan kyseistä raaka-ainetta, voit vaihtaa reseptin mihin tahansa kolmen boksivaihtoehdon ohjeista. Annapa, kun demonstroin esittelemällä meidän edellisen boksimme sisällön.

Nämä reseptit valitsin Ruokaboksiin:

 1. Ruokaboksi-resepti eli lapsen valinta: kermainen lohikeitto ja ruisleipää

Tilaan meille yleensä isoa Vegeboksia, mutta lapseni rakastaa kalaa. (Itsekin toki rakastan, mutta tämä oli hänen valintansa.) Siksi vaihdoin boksin ensimmäisen reseptin klassiseen lohikeittoon. Juurekset oli helppo kuoria jo edellisenä päivänä, jolloin keitin lapsen koulupäivän jälkeen juurekset maustetussa liemessä ja lisäsin lopulta lohet kypsymään keiton päälle. Sekoitus vielä ja valmista on! Tämä keitto sai meiltä kaikilta täydet pisteet, ja koukutuin noihin Ruokaboksin ruisnappeihin.

2. Ruokaboksi-resepti eli minun valintani: vihreä palak paneer hallajuustolla ja riisiä

Olen pahemman laatuinen ruokatuunaaja, joten pidin Vegeboksin toisen reseptin sellaisenaan mukana boksissa. Hallajuustokastike ja riisi oli nopea ja helppo ruoka valmistaa, ja lopputulokseen sai uusia vivahteita helposti. Lounaalla maustoin annoksen tuoreella limemehulla sekä majoneesilla, jota jääkapistamme löytyi, ja päivällisellä nautiskelin samaa ruokaa tuoreen korianterin ja soijakastikkeen kanssa.

3. Ruokaboksi-resepti eli poikaystävän valinta: aasialainen nuudeliwokki paistetuilla sienillä ja tofulla

Pidin ennallaan myös boksin kolmannen ja viimeisen ohjeen, sillä poikaystäväni halusi kokeilla kokkailua. Hänellä on muutamia ruokabravuureja, mutta reseptistä kokkaaminen on tarkkaa puuhaa. Tämän ruoan valmistusajaksi oli annettu 40 minuuttia, poikkis käytti tähän reilun tunnin googlaillen välillä vinkkejä tofun kuivattamiseen ja siihen, millaiseksi inkivääri kannattaa leikata vai olisiko se sittenkin parempi raastaa. Mies ei maistellut ruokaa sen valmistusvaiheissa, vaan luotti täysin ohjeeseen siinä, missä minä taas maistelen koko ajan ja ohjailen makua haluamaani suuntaan.

Resepti toimi loistavasti ja nuudeliwokista tuli herkullista! Otin tätä töihin evääksi ja söin wokin siellä kylmänä riisiviinietikalla maustettujen kurkku- ja paprikapalojen sekä pähkinöiden kanssa salaattityyliin. Jälleen yksi resepti meidän perheen reseptipankkiin, kiitos tästä Ruokaboksi! Huomenna meille tulee jälleen Vegeboksi, mutta vaihdoin yhden kasvisruokaohjeen dandan-nuudeleihin, koska molemmat elämäni miehet rakastavat niitä.

Aktivoi Ruokaboksi-tilaus klikkaamalla tästä ja valitse SINULLE sopivat reseptit! Saat linkin kautta alennusta 40€/50€ (vanha/uusi asiakas). 📦