KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / SESSION STORE

Long time no KEVIN.MURPHY! Mutta nytpä on sitä enemmän kerrottavaa. Avataanpa siis tiistain kunniaksi tämä ihana boksi täynnä suosikkihiustuotemerkkini tuotteita. Boksin lähetti nettikauppa nimeltä Session Store, josta löytyy toinen toistaan upeampia hiustuotteita. Löytyipä paketista muutama upea hiuspantakin, Cocobellalta tietysti. Nappaa postauksen lopusta talteen KEVIN.MURPHY -alennuskoodi, niitä ei nimittäin juurikaan ole liikkeellä. Tämä koodi on voimassa koko viikon aina sunnuntai-iltaan asti.

Miten KEVIN.MURPHY-alennuskoodiviikko toimii?

Tämän viikon ajan jaan tuotevinkkejä Instagramini puolella ja loppuviikosta arvon siellä samanlaisen paketin tuotteita kuin mitä itse sain kunnian vastaanottaa. Lisäksi tästä päivästä sunnuntaihin asti on voimassa alennuskoodi, joka antaa 20% alennuksen nettikaupasta. Tutustu siis rauhassa viikolla suosikkituotteisiin ja shoppaa niitä halutessasi alennuksella. Minulta voi kysellä vinkkejä, saatan osata auttaa kantapään kautta kerätyllä kokemuksella. Jos en osaa, käännyn verkkokaupan ihanan henkilökunnan puoleen. Mutta otetaanpa nyt pikakatsaus lempituotteisiini.

HEATED.DEFENCE: superriittoisa muotovaahto tueksi kiharoille

Olen käyttänyt suihkemaisia lämpösuojia ties kuinka monta vuotta enkä edes miettinyt muunlaisia, joten tämä vaahto on hauska tuttavuus. Ajattelin aluksi sen jäävän vain kokeiluksi, mutta pullo toisensa jälkeen olen ostanut tätä lisää. Vaahdon voi levittää joko kuivaan tai kosteaan hiukseen. HEATED.DEFENCE -lämpösuojavaahto imeytyy aina nopeasti eikä ole tahmaista kuten kaukainen serkkunsa muotovaahto, jota tämä ulkomuodoltaan muistuttaa. Tämä sopii myös Curly Girl -metodiin.

Lue lisää: HEATED.DEFENCE

SESSION.SPRAY: isopartikkelinen hiuslakka jumalaisella tuoksulla

SESSION.SPRAY -hiuslakka on puhdasta kultaa! Olen aiemminkin (suunnilleen jokaisessa ambassador-postauksessa, krhm) kehunut lakkaa, koska se ei tavallisen hiuslakan tavoin jätä ilmaan leijumaan hurjaa määrää pieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat hengityksen mukana keuhkoihin, mutta tämän superhiuslakan avulla suojaat myös kaunista hiusväriäsi ja annat hiuksillesi samalla UV- sekä lämpösuojan. Tämä hiuslakka kosteuttaa hiuksiasi tehokkaasti, sillä se sisältää hydrolysoitua vehnäproteiinia, joka muodostaa hiuksiin kosteutta sitovan, suojaavan kalvon. Tätä ei voi olla rakastamatta! Linkkasin alle myös matkakoon hiuslakasta, jos et jostakin syystä usko sanojani ja tahdot testata ensin pikkupurkilla, onko lakka kehujen arvoinen.

Lue lisää: SESSION.SPRAY & SESSION.SPRAY (matkakoko)

HYDRATE-ME -sarja: pelastus kesänkärventämille hiuksille

Mm, syksyinen suosikkini “luumushampoo” on suosikkilistani must have! Tämä kakaduluumun uutetta sisältävä, kosteuttava shampoo pelastus, kun hiukset ovat huonossa kunnossa. Jokaisen hiustenvaalennusprosessin läpikäyneen kannattaisi kokeilla tätä sarjaa. Niinä päivinä, kun en tahdo aktivoida kiharoitani, vaan haaveilen sileistä hiuksista, tämä pariskunta on osa iltasuihkuani. Jos hiusten tilanne on todella paha, samasta sarjasta löytyy myös pumppupullossa myytävä HYDRATE-ME.MASQUE.

Lue lisää: HYDRATE-ME.WASH & HYDRATE-ME.RINSE 

RE.STORE: pesevä hoitoaine, joka herättää kiharat

RE.STORE on pesevä hoitoaine, jonka olen huomannut aktivoivan luonnonkiharoita upealla tavalla. Tästä olen levittänyt sanaa paljon! Käytän tätä myös pojalleni, koska hänen kärsivällisyytensä useiden hiustuotteiden levittämiseen ja huuhtomiseen on nolla, mutta hänen hiustyyppinsä vaatii hoitoaineen eikä shampoota voi oikein skipata. Tämä on tällainen #momhacks-kategorian tuotevinkki.

Itselläni käytän tätä päivinä, joina tahdon kiharani näkyville. Tässä kuvassa olevat kiharat syntyivät tällä tuotteella ja siten, että annoin hiusteni kuivua pesun jälkeen ajan kanssa ja puristelin niitä hiusvahan kanssa hieman niiden kuivuttua. Jos tahdot kokeilla, onko sinun hiustyyppisi taipuvainen kihartumaan, kokeile pestä hiukset tällä niin, että puristelet aineen hiuksiin ja puristelet hiuksia myös huuhdellessasi niitä. Anna hiusten kuivua luonnollisesti ja puristele niitä lisää pää alaspäin aina välillä. Tämä on muuten varsin näppärä tuote myös matkoilla, jos ei tahdo raahata mukana sekä shampoota että hoitoainetta ja vielä tehohoitoakin.

Lue lisää: RE.STORE

Mistä löydät KEVIN.MURPHY alennuskoodin?

Tästä! Koodi “iinamou20” antaa 20% alennusta koko Session Storen valikoimasta tämän viikon ajan eli 31.8.-5.9. Sen sijaan, että jaossa olisi siis vain KEVIN.MURPHY -alennuskoodi, tällä koodilla voi ostaa myös upeita hiuspantoja tai nettikaupan muiden merkkien tuotteita. Myynnissä on mm. Olaplexiä, Maria Nilaa ja  upeaa Living Proofia. Ja ostoksille pääset helposti TÄSTÄ LINKISTÄ! Kommenttiboksi on avoinna, jos tulee mitään kysyttävää. :)