Maaliskuu oli hyvien kirppislöytöjen kuukausi. Työni puolesta selaan paljon, paljon secondhand-tuotteita läpi päivittäin, joten kiusaus ostaa niitä on suuri. Useimmiten hillitsen itseni, mutta on olemassa kaksi erityistä tilannetta, joissa itsehillintäni välillä pettää. Ensimmäinen tilanne on se, kun eteeni osuu jotakin, mitä olen etsinyt pitkään omassa koossani. Tämä sitruunamekko menee juurikin tuohon kategoriaan, siellä se odottaa kesää vaatekaapissani.

Toinen tilanne on se, kun näen jotakin ihanaa ja sen hinta järkyttää hyvällä tavalla. Miten tuo voi olla noin edullinen! Varsinkin, jos minulla on säästössä ilmaisia toimituksia, joita voi ainakin Zadaassa tienata jakamalla omaa promokoodiaan, saattaa tuotteelle usein jäädä kokonaishinnaksi vain minimihinta eli 5€. Niin kävi tämän postauksen kosmetiikkatuotteen kanssa, jonka hinta on kaupassa muutaman euron yli 40€. Nappasin avaamattoman paketin itselleni salamana.

Maaliskuun parhaat kirppislöydöt

Kolmen hiuspannan paketti

Tämä setti löytyi tanskalaiselta myyjältä. Olen viime vuosina hurahtanut käyttämään varsinkin Cocobellan upeita hiuspantoja, käytän erilaisia pantoja enemmän kuin pitkiin aikoihin. Niillä on helppo “siivota” kasvoilta ärsyttävät suortuvat ja muuttaa sotkuinenkin kampaus hieman huolitellummaksi. Ja jos joskus tulee salitreenin jälkeen kiire suihkun kautta töihin, pannalla voi vetää hiukset taakse niin, etteivät työkaverit edes tajua, että hiukset ovat vielä pyyhekosteat. Miten kätevää!

Vintage-henkinen neuletakki

Hurmaava neuletakki matkasi luokseni jostakin päin Suomea. Sydänpääntie on hieman harvinaisempi neuletakeissa (ainakin kirppispuolella), mikä takasi sen, että tämä kaunotar kiinnitti huomioni välittömästä. Harkitsin sitä vähän aikaa, mutta lopulta totesin, että neule sopisi niin upeasti kevätfarkkujeni kaveriksi, että ostin sen. Kutsun tuota murrettua vihreää Jugendinvihreäksi, se on sävynä aivan ihana.

Whamisan kuorintalaput

Nämä kuorivat laput taas olivat hinnan puolesta mieletön löytö. Myyjä ilmoitti reilusti, että tuote vanhenee tässä kuussa, mutta on avaamaton. Olen ihonhoitofriikki, joten tiedän saavani laput käytettyä. Tykkään Whamisan tuotteista, joten tutun merkin purkki oli helppo ostaa. Taidan nimetä tämän jopa kuukauden ykköslöydöksi, ostoksen mukana tullut käsin kirjoitettu(?!) lappu vain vahvistaa fiilistä. Vai antaisitko tittelin jollekin muulle löydölle tässä postauksessa? :)