KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / VAHVA ELÄMÄ BY REBEKKA JAAKKOLA

*MAINOSLINKKI

Naisten Kymppi 2022, täältä tullaan! Mutta mistä ajatus ensi kevään juoksutapahtumaan osallistumiseen lähti? Palataan hieman ajassa. Ostin nimittäin itselleni viime vuonna Vahva elämä by Rebekka Jaakkola -verkkojuoksukurssin. Ystäväni Veera oli starttaillut juoksuharrastustaan Rebekan kanssa ja tulokset olivat niin vakuuttavat, että päädyin minäkin ostamaan itselleni sopivan juoksukurssin.

En ole ihan huonokuntoisin, joten päädyin kurssiin, jonka idea on saatella *kävelystä juoksuun eli käytännössä muuttaa reippaat kävelylenkit hölkkälenkeiksi tai minun kohdallani erilaisiksi intervallilenkeiksi, joiden aikana kävelyä ja juoksua vuorotellaan. Ja kurssin hinta on vain 39€! Rebekka tarjoaa myös kursseja heille, jotka lähtevät ihan nollatilanteesta. Sellaisen kurssin olisin voinut aloittaa esimerkiksi synnytyksen tai uupumusjakson jälkeen. Hitaasti ja hellästi liikkeelle.

Siis mitä! Juoksulenkillä voi siis kävellä?

Niinpä! Tämäkin ajatus on muuttunut normaaliksi vasta verkkojuoksukurssin aikana. Ennen jaion lenkit kävely- tai juoksulenkeiksi, ja lenkki, jonka aikana tein molempia, olin tavallaan epäonnistunut juoksulenkki. Ja ketunmarjat! Onneksi tällainen mustavalkoinen ajatusmaailma haalenee päästäni koko ajan. Voisin paasata tästä aiheesta loputtomiin, mutta jaan tässä välissä palan juoksuhistoriaani. Kirjoitin tämän Rebekalle ja Naisten Kympille jaettavaksi esittelyksi itsestäni. Kuulet kohta myös, miten Naisten Kymppi 2022 liittyy tähän minun ja Rebekan yhteistyöhön.

Minun juoksutarinani

En pidä itseäsi niin sanotusti juoksijatyyppinä. Taustallani on kyllä äidin kanssa vuosia sitten Helsingissä juostu puolimaraton, ja osallistun nyt jo viidettä kertaa Pirkan Hölkkään, jonka pituus on hurjat 33 kilometriä. Hölkän reippailen läpi vuoroin kävellen, vuoroin hölkäten. En ole rehellisesti sanoen edes varma, kauanko pystyn juoksemaan yhtäjaksoisesti nykyään. Koen, että äidiksi tulemisen jälkeen juoksukuntoni on vain murto-osa entisestä.

Olen parantanut juoksutekniikkaani ja jaksamistani Rebekan *8 viikon “Kävelystä juoksuun” -verkkojuoksukurssilla, joten kun Rebekka pyysi lähtemään mukaan treenaamaan kohti ensi kevään Naisten Kymppiä pidemmän kurssin avulla somelähettiläänä, suostuin epäröimättä. Okei, no hetken mietin, pystynkö siihen, mutta luotan valmennuksiin sataprosenttisesti. Eli yksi innokas töölöläinen täällä etsii vertaistukea ja jakaa onnessaan fiiliksiä matkalta kohti 10 kilometrin juoksusuoritusta. Pitäkäähän peukut pystyssä!

Treenaaminen kevään juoksutapahtumaan

Tilanne on siis se, että alan treenata Naisten Kymppi -juoksutapahtumaan Rebekan opeilla, sillä Rebekka Jaakkola on Naisten Kympin virallinen valmentaja! Aloitan juuri Pirkan Hölkästä palauduttuani ihkauuden kahdeksan kuukauden ajan kestävän kurssin nimeltä *Juoksukunnon parantaminen Naisten Kymppiin (139€), tästä kurssista on toki saatavilla myös intensiivisempi *8 viikon versio (39€). Mutta mikä parasta, Vahva elämä vastaanottaa maksuvälineinä ePassi-, Eazybreak-, Edenred- ja Smartum-mobiilimaksuja. Jos tuo pidempi Naisten Kymppiin tähtäävä kurssi kiinnostaa, se on myynnissä enää kuukauden ajan, joten kannattaa toimia nopeasti. Sen jälkeen myyntiin tulee 6 kuukauden versio kurssista.

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita kevään tapahtumaan treenaavia? Treenaatko yksin vai juoksukurssin ja/tai valmentajan kanssa?

Psst! Jos kuvat näyttävät tutuilta, ne ovat alunperin tästä postauksesta ja sopivat kivasti näin alkusyksyyn. :)