PROBIOTIC CRAFT -TUOTTEET SAATU

Viikon paras tuoksu on Pirkka x Ivana Helsinki -keittiöpuhdistajassa. Suihkeessa tuoksuu aivan ihana makea vadelma. Suihkeen ainesoista jopa 99,6 % on luonnollista alkuperää, ja suihke on pakattu kierrätysmuovista valmistettuun pulloon. Pirkka keittiöpuhdistajalla on myös Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki. Nappasin tämän testiin ruokakaupasta hetken mielijohteesta, vaikka ostoslistallani oli vaatimattomasti vain selleriä ja sinihomejuustoa. Ihastuin heti.

Viikon paras innovaatio on valmistaa sarja probiootteja sisältäviä siivoustuotteja neutraalilla tuoksulla ja myydä erikseen tuoksutippoja, joilla jokaisen pullon tai suihkepullon voi hajustaa erikseen. Probiotic Craftin tuotteiden taika on probiooteissa, jotka ovat jokaisen tuotteen pääraaka-aine. Niillä on tutkimusten mukaan positiivinen vaikutus suoliston mikrobiflooran tasapainoon, ne suojaavat kehoa suolistossa olevilta huonoilta bakteereilta ja stimuloivat immuunijärjestelmää. Tuotteita voi ostaa esim. Ruohonjuuresta.

Viikon paras hävikkilöytö löytyi kerrankin kodintuote- eikä ruokapuolelta hävikkinettikaupasta. Nappasin itselleni neljä pakettia Wettexin Art Collectionin söpöjä rättejä neljällä eurolla, jokaisessa paketissa on useampi rätti eri sävyisenä. Taidan pärjätä näillä loppuvuoden kevyesti. Matsmartin siivousosasto on kultaa! Lisätietoja hävikkinettikaupasta ja varsinkin sen ruokapuolesta löydät blogistani tästä postauksesta, tilaan tuolta jotakin vähintään kerran kuussa ja koukutan perheenjäseniäni tekemään samaa yksi kerrallaan.

Viikon paras nerosleimaus tapahtui, kun kiroilin kiireistä aikatauluani ja sitä, että ehdin vain pestä pyykit pesutuvassa, mutta en laittaa kuivuriin enkä todellakaan noutaa sieltä. Onneksi kodissani on pitkä kaide, jota keksin luovasti käyttää kuivaustankona. Ei ehkä paras tausta videopalavereille, mutta näin vuoden etätyöskentelyn jälkeen en jaksa enää välittää. Olen vain henkäyksen päässä siitä, että pidän pyjamahousut jalassa ja vaihdan vain asiallisen paidan yläosaksi.

Hei, jaa keskiviikon kunniaksi mulle paras siivoustuotteesi ja -niksisi? :)