Huomenna aamulla kello 9:00 julkaistaan Very Nice -nettikaupassa aivan ihana yhteistyömallisto! Jos olet lukenut blogiani aiemmin, tuo farkkumerkki saattaa olla jo sinulle tuttu siitä, että heidän malleissaan huomioidaan erilaisia ruumiinrakenteita nerokkaasti. Väljemmät reidet, korkeat vyötäröt ja lyhyemmät puntit tekivät minusta tämän suomalaisen farkkumerkin fanin. Omista Very Nice -farkkukokemuksistani kirjoitin tässä postauksessa, ja nyt on yksi syy fanittaa lisää.

Eräs suosikki-ihmisistäni eli Anni Hautala suunnitteli oman malliston Very Nicelle! Se sisältää muutamat farkut, pari hametta, pitkän essun ja kassin, johon mahtuu suunnilleen koko elämä. Niin, sekä tietysti aivan törkeän upean haalarin, joka Annilla itsellään oli pressitilaisuudessa yllään. Annin versiossa oli tosin uniikki leikkaus, jotta ihana masu mahtui mukaan, mutta huomasin vieraiden sovitellessa haalaria, että se sopi kyllä hienosti erilaisille vartaloille. Upeaa, että kotimainen merkki uskaltaa julkaista tällaisen erikoismalliston. Trendikkäitä vaatteita on kivempi ostaa, jos tietää, että ne on tuotettu eettisesti ja vieläpä lähellä.

Veera oli meillä yötä, joten lähdimme tilaisuuteen yhdessä. Pressitapahtumassa minä lähinnä hikoilin ja ihastelin vaatteita, kun taas neiti Korhonen oli tehokas ja sovitteli sammarihenkisiä farkkuja, jotka olivat kuulemma päällä maailman mukavimmat. Ne jäivät vaivaamaan minuakin, sillä korkean vyötärön ja leveän puntin yhdistelmä on IHANA! Housut näyttivät ihmisten yllä hyviltä niin ihonmyötäisinä kuin pari kokoa reilumpina rentoiluversioinakin.

Naisellinen haalari on kyllä ihana, mutta en tiedä, olisiko sille arjessani käyttöä. Sammarit tai boyfriend-malliset farkut ovat enemmän minua. Aion klikata itseni nettikauppaan heti aamulla, jotta ehdin tilata toiset noista farkuista. En ole vielä päättänyt, kummat tilaan, mutta sammarit ovat vahvoilla korkean vyötärön ansiosta.

Tämä menee hieman farkkuteemasta ohitse, mutta jos joku ei tiennyt, niin fanitan Anni Hautalaa ihan tosissani. Kuuntelin keväällä Aamulypsyä ihan joka päivä, koska se tuntui olevan asia, joka piti minun korona-ahdistuksen keskellä järjissäni. Kaiken pelon keskellä radiosta tuli jotakin viihdyttävää. Olen haaveillut pääseväni joskus maistamaan Annin ruokakirjan Death by chocolate -kakkua. Vihdoin se päivä koitti! Kakku oli järisyttävän hyvää. Sen ohjeen löytää Annin IG-tililtä täältä, jos kakun resepti kiinnosta. Kannattaa kiinnostaa, sillä kakku ei tuottanut pettymystä. Kuinka se voisikaan, kun siinä on puoli kiloa(!) suklaata. Nam!

 

Ota linkki talteen tai jos vierailet täällä torstain puolella, klikkaa itsesi verkkokauppaan TÄSTÄ! Mallisto julkaistaan 20.8.2020 kello 9:00:)