Tummasta loskasäästä aurinkoiseen ruskaan. Sellaisen siirtymän koin viikonloppuna pääni sisällä. Seuraavat viikot näyttävät jo valoisammilta. Ei varmaankaan ole sattumaa, että olin eilen tuntikaupalla ulkona luonnossa ja eläinten seurassa. Ja nyt en viittaa perheeseeni, vaan alpakoihin, sorsiin, aaseihin ja kissoihin, joiden seurasta sain nauttia. Alpakoista on tulossa kuvia myöhemmin Didriksons-postauksessa, nyt palaamme ajassa n. puolitoista viikkoa viikonloppuun, jonka vietimme nämäkin kuvat minusta ottaneen ystäväni Veeran kanssa Turussa. Siihen reissuun liittyviä IG-storyja voit katsella täältä.

Olen tänä syksynä käyttänyt paljon vanhoja vaatteitani. Olen syysihminen, joten alan jo jossakin vaiheessa kesää ikävöidä syysvaatteitani. Tätä alpakanvillaponchoa muistelin haikeudella jo elokuussa, ja näitä supermukavia nilkkureita aloin itseasiassa jo käyttää kesällä, kun illat viilenivät. Täällä ne ovat boho-henkisen printtimekon seurana. Syksyn väripaletti on ollut minulla nyt yllättävän harmoninen. Valkoisen, mustan, harmaan ja farkunsinisen rinnalla olen lähinnä käyttänyt ruskean eri sävyjä. Villein väri on tainnut olla sinapinkeltainen. Uuh, miten uskaliasta!

Ajatukseni alkavat jo lähestyä joulua, mutta poikani on enemmän innoissaan Halloweenista. Hän laskee siihen jo öitä! Onhan meillä siis kotona lyhyt kurpitsalyhtynauha yläkerran kaiteeseen kiedottuna ja yksi kurpitsaämpäri, jonka sisälle saa led-kynttilän. Enempää rekvisiittaa en kuitenkaan taida hankkia. Tai no, on tuossa yksi kurpitsa kaiverrettavana. Sen sisuksista taidan tehdä suosikkikurpitsakeittoani. Teen sen yleensä myskikurpitsasta, joten jännittää vähän, miten se onnistuu eri lajikkeen edustajasta. Vietetäänkö teillä Halloweenia jollakin tavalla?

Ihanaa syysviikkoa juuri SINULLE siellä näytön toisella puolella! :)