urheilurintsikat – Pierre Rober

alushousut – Pierre Robert

kerrasto – New Body

sukat – New Body

korkeavyötäröiset urheilutrikoot – Yvette

käännettävä toppatakki – Didriksons

Jotta nollassa asteessa tarkenisi treenata hyytävän merituulen armoilla, olisi aluskerroksen oltava merinovillaa. Kevyesti topatut urheilurintsikat ja alushousut pitäisivät takuulla lämpimänä. Alusvaatteiden päälle puettaisiin pehmeä, tekninen kerrasto. Trikoot olisivat niin korkeavyötäröiset, että ne pysyisivät kyykätessä paikoillaan. Treenihousuista parhaat olisivat vajaamittaiset, mutta niiden pituus ei haittaisi, sillä jalkoihin vedettäisiin vielä paksut urheilusukatTakki, jota voi käyttää joko mattaisena tai kiiltävänä pitäisi tuulen poissa iholta. Ja takissa olisi heijastava huppukin. Päähän pipo, käsiin hanskat ja jalkaan lempparilenkkarit. Siinäpä se!