haalari – Kaiko Clothing

kahvi – Lehmus Roastery

reppu – Globe Hope

huulipuna – Havu Cosmetics

kengät – Palmroth

Valitsisin vaatekaapista kahvinsävyisen vaaleanruskean haalarin, jonka leveät lahkeet pitäisivät huolen, ettei asu puristaisi tai kiristäisi mistään. Lauritsala-kahvi odottelisi kauramaidon kanssa lasissa, tumma kahvi ranskalaisella paahdolla sopii täydellisesti aamukahviin. Nudesävyiset sandaalit yhdistävät sileää nahkaa ja pehmoista mokkanahkaa ja niillä olisi helppo kipaista lähileipomoon ostamaan kahvipullaa. Pieni kangasreppu on valmistettu ylijäämämateriaalista (maalarinvaatteista) ja sinne mahtuisi sopivasti läppäri, jos tekisi mieli lähteä kahvilaan näkemään ystäviä. Kotimainen huulipuna sävyssä Lavender taittaa himpun verran siniseen, joten se saisi hampaat näyttämään valkoisemmilta. Siinäpä se!

Psst! Lähes kaikki postauksen tuotteet ovat tällä hetkellä alessa. :)